maanantai 29. helmikuuta 2016

Mattokaupoilla

Muistatteko yli kuukausi sitten kun lupasin laittaa meidan talon tip top kuntoon kuukauden aikana? 
Alunperin tein lupauksen siksi etta oltiin pyydetty ystavaperhe meille kylaan ja sillon meilla oli hyva syy kiirehtia kodin laittamista. Mutta se meni puihin miehen tyomatkan takia ja sitten ei ollutkaan tarvetta saada kotia kuntoon juuri silloin. Ja koska ma oon valilla vahan vatys niin annoin itselleni lisaa aikaa homman suorittamiseen. Sohva sentan saatiin tilattua ja se meilla on ollut jo ahkerassa kaytossa. Laatikoitakin on enaa muutama purkamatta. Joten hyvalla suunnalla ollaan. 
Ja ma alan taas innostua sisustamisesta uudelleen. Jossain vaiheessa mulla meinaan meni into koko hommaan. Mutta niinkun sanoin niin nyt ollaan taas oikealla suunnalla. (mainitsinko etta hyvana motivaattorina toimii se etta appivanhemmat on tulossa kylaan muutaman viikon paasta..?)

Miehen poissaolessa sain vihdoin tilattua matot meille, Kaikki edelliset matot meni pilalle englannissa joten uusia tarvittiin. Ma oon selannu mattotarjontaa yhelta sun toiselta sivulta ja hakenu inspiraatiota pinterestista mutta en vaan osannu paattaa mika sopis meille. Tarjolla oli liikaa kivoja mattoja. Valilla olin varma etta haluan maton missa on maksimissaan kahta varia ja joku selkea graafinen kuvio. Toisena paivana taas klikkailin ostoskoriin kukkakuosisia mattoja kaikissa kuviteltavissa olevissa vareissa. Lopulta pakotin itseni valitsemaan muutaman kuosin ja varin valilla. Ja kun viela rajasin hintahaarukan tiukille niin ei jaanytkaan montaa mista valita ja paatos oli helppo.
Tallaset meille on tulossa.

(kuva: target)

Meille tulee kaksi samanlaista mattoa missa varit on eripain. Valkoisen kohdalla mietin pitkaan mutta sen olis tarkotus tulla meijan "aikuisten olkkariin" jossa lapset toivottottavasti hengailee vahemman.

(kuva:target)
Ma oon naihin hankintoihin ainakin kuvien perusteella todella tyytyvainen. Taytyy viela katsoa miten ne meille sopii. Toisaalta olisin halunnut vahan varikkaammat matot koska nyt varimaailma on vahan turhan vakava. Mutta ajattelin etta lisaan varia tyynyilla, kuvilla ja muilla somisteilla. Niita on helpompi sitten vaihdella kun kyllastyy kun alkaa ostaa uutta mattoa.
Kuljetuksineen matoille tuli hintaa $132.84 etta ei minusta kovin tyyriita.
Nyt on viela tyon alla maalata meidan kaikki tumman savyiset huonekalut valkoisiksi. Yksi on jo melkeen valmis, Niista lisaa myohemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti