perjantai 23. lokakuuta 2015

Glitter kapy

Aikaisemmin talla viikolla minun ja mieheni vieraillessa vanhemman pojan mahdollisesti tulevassa koulussa, pojat olivat meita muuttoasioissa auttavan tadin kanssa viereisessa puistossa. Tutustumiseen ei meinaan saanut ottaa lapsia mukaan. 
Kierroksen paatyttya mentiin hakemaan lapsia ja vanhempi poika oli kerannyt kaikki loytamansa kavyt kasaan. Ja tietenkin kaikki olisi pitanyt saada mukaan. Muuten oltais varmaan otettu mutta kavyt oli valtavia joten rajoitettiin maara vaan yhteen.

Muutaman paivan kapya pyoriteltyaan poika kertoi tietavansa mita kavylla tehdaan. Joulukoriste. Kimaltava joulukoriste. Joten eipa muuta kun askartelukauppaan.


Paljon siina oli hommaa 7 vuotiaalle mutta tarmokkaasti liimaa ja glitteria leviteltyaan tuli vihdoin valmista. Ja tottakai se oli minusta todella upea.


Nyt nayttaa silta ettei meidan muuttokuorma ehdi tanne ennen joulua joten se vietetaan tassa valiaikasisessa asunnossa. Niinpa meilla ei siis ole ensimmaistakaan joulukoristetta. 
Tai no siis nyt on. Voidaan kai sanoa etta jouluvalmistelut on meilla jo aloitettu.
Mites muilla?

4 kommenttia:

 1. Oi. Ihanan isonkokoinen käpy. Mä suunnittelen tässä vähän käpyjen valkaisemista, mutta haluaisin myös löytää jostain tuollaisia vähän isompia käpyjä.. Meillä ei vielä olla aloitettu jouluvalmisteluja - mutta mielessä se on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naa on kylla mahtavia ihan ilman glitteriakin :)

   Poista
 2. Minä kerään "koiralle" eli itselleni käpyjä tuosta lenkkimatkan varrelta, mutta ei ole kyllä noin hienoja ja isoja! Kyllähän tuo kelpaa koristeeksi, kehut pienelle taitelijalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma kaytan kanssa noita lapsia oksien ja lehtien ja kapyjen keraamiseen jos ei ite kehtaa kulkea kotiin syli taynna risuja :) Kehut viety taiteilijalle.

   Poista