torstai 25. helmikuuta 2016

Nuken sanky

Muutama viikko sitten loysin kirpputorilta nuken sangyn. Vaikka poikataloudessa ollaankin niin tallanen sanky on ollu toivelistalla jo pidempaan. Isomman pojan kaikista rakkain nalle nimittain tarvitsi oman sangyn. Ja nyt kun se tuli vastaan $3.99 hintaan, en voinut olla ostamatta.
Tama on kaikessa yksinkertaisuudessaan luultavasti mallia Ikea.


Puun vari ei mun silmaa erityisemmin miellyttanyt joten ajatuksena maalata sanky sopivan variseksi. Poika sai itse valita varin ja paatyi valitsemaan sinisen.

Taa pieni projekti oli tarkotus mun toteuttaa mutta koska lapsella itsella oli innostusta maalaamiseen niin en sita halunnut kieltaa. Tulihan sanky hanen kayttoonsa.


Maali oli todella peittavaa ja kuivui melkeen siina sutiessa joten tassa hommassa ei nokka kauan tuhissut. Ja jottei lopputulos olisi liian tylsa, topottelin paihin viela tahtisabluunalla muutamat tahdet sangyn paatyihin.


Ja tadaa. Sanky oli valmis ennatysajassa.


Kylla nyt kelpaa nallen vetaa hirsia uudessa sangyssa. Sankyyn laitettiin petivaatteiksi hatavarana vaan pieni viltti ja tyyny. Mutta sain tilauksen kutoa tai virkata nallelle ihan oman peiton. 
Ja se pitais olla valmiina mahdollisismman pian. etta eikun puikot heilumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti