maanantai 4. huhtikuuta 2016

Huhtikuuta jo

Tassa kuussa tulee tayteen 6 kk asumista talla mantereella. Tuntuu ihan hullulta silla justhan me vasta tanne tultiin. Aika on menny ihan siivilla jatuntuu etta vielakin ollaan sopeutumisvaiheessa. Maaliskuu meni ohi hujauksessa. Valmistauduttiin ensimmaisia vieraita varten ja heidan saavuttua aika menikin heidan kanssaan. Maaliskuu on myos mun synttarikuukausi, ja koska meilla sattu just synttarien aikaan olemaan naa vieraat a.k.a appivanhemmat niin paastiin me miehen kanssa pariksi paivaksi muihin maisemiin ihan kaksin.


Tasta reissusta tarkempaa raporttia myohemmin. Naita tilaisuuksia tarjoutuu meille aika harvoin joten oltiin ilosia etta tallanen mahdollisuus tuli. Pojillehan oli ihan sama missa me oltiin. Tarkeinta oli Mumman ja Papan jakamaton huomio kokonaiset kaksi viikkoa.


Vieraiden lahdon jalkeen tunnelma on aina enemman tai vahemman maassa pari paivaa. Ja vakio keskustelu meilla on aina isomman pojan kanssa etta miks me asuta suomessa. Ma en koskaan oikeen osaa vastata siihen muuta kun etta meidan pitaa olla siella missa isin tyo on. Usein naa keskustelut jaa kummittelemaan omaan paahan pitkaksi aikaa. Niin miks me ei voitas asua suomessa?
Vaikeita juttuja. Jopa joskus jarkeilla aikuiselle.

No mutta. Nyt mennaan huhtikuussa. Sen suurempia suunnitelmia meilla ei talle kuulle ole. Saat on lampenemaan pain joten varmasti uidaan ja ulkoillaan paljon.
Hyvaa alkanutta huhtikuuta kaikille. Kesa tulee kohisten. Ja lasten kesaloma. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti