perjantai 15. huhtikuuta 2016

Marimekko for Target

Target on paikallinen tavaratalo jota suomessa parhaiten vastaisi valikoimaltaan ehka Anttila. Itse tykkaan kovasti kaupasta ja saan siella haahuiluun kulumaan aina liian paljona aikaa. Ja rahaa.
Target on tehnyt aikaisemminkin yhteistyota isojen brandien kanssa mm. Marc Jacobs ja nyt olen innoissani silla seuraava yhteistyo on supisuomalaisen Marimekon kanssa. Tama tuskin on jaanyt huomaamatta monelta talla mantereella asuvalta suomalaiselta.
Sunnuntaina lanseerattavaa mallistoa odotetaan jo varmasti kuin kuuta nousevaa monessa amerikan suomalaisessa kodissa.

Katselin eilen ensimmaista kertaa mita kaikkea ihanaa siella on luvassa. Ja tassa niista muutamia omia suosikkeja.

Ihanan varkkaita poytatabletteja. Ja nama on viela kaksipuolisia, etta kun lapset kaataa mustikkamehut toiselle puolelle on toinen puoli viela ihan kayttokelpoinen. $19.99/4kpl
(kuva Target)

Saman sarjan salaattilautasia $19.99/4kpl


(kuva Target)

(kuva Target)

Karahvi ja lasit. $19.99/setti. 
Ma muutama vuosi sitten rakastuin niihin sukat makkaralla laseihin mutten ole viela raaskinut ostaa. Naa nyt ei tyyliltaa oo ihan samaa mutta kelpais mulle.

(kuva Target)

Kauniita lyhtyja. Hinnat $9.99-19.99.

(kuva Target)

Sakkituoli pihalle? Muitakin kuoseja loytyy. $59.99

(kuva Target)

Riippukeinusta mun mies on jo pitkaan unelmoinu ja tassa olis yks vaihtoehto. $54.99.

(Kuva Target)

Rantatuoli $74.99

(kuva Target)


Taa varjo olis niin kaunis mutta meilla ei viela ole edes poytaa minka paalle se laittaa. $99.99

(kuva Target)

Samaa kuosia loytyis tunikakin. Tarjolla on paljonkin vaatteita mutta itse en niin valita Marimekon kuoseista vaatteissa joten taa oli yks niita harvoja joita voisin kuvitella pitavani. $26.99
(kuva Target)

Hinnat kaikissa tuotteissa on minusta todella kohdallaan. Halvimmat mita loysin oli $9.99, kalleimmista sai pulittaa $299.99. Ja ne kalleimmat oli polkupyora ja paddleboard. Mitka ei ihan mahdottomia hintoja ole nekaan. Kylla taalla saa monta sataa maksaa molemmista ilman Marimekon kuosia.

(Kuva Target)

(Kuva Target)

Mun ehdoton lemppari koko mallistossa oli lapsille tarkotetut teltat. Taa ois musta taydellinen lapsille nyt varsinkin kun kesa on ovella. Ja vaikka juuri sanoinkin hintojen olevan siedettavia niin joudun silti vahan harkitsemaan tarvitseeko lapset todella $119.99 telttaa vai kelpaisko niille ihan itse kyhatty. Pojille kun on aivan sama minka kuosin alla ne leikkii.

(Kuva Target)




Siina niita omia lemppareita olikin iso laja. Koko valikoimaa voit ihastella taalla.
 Saa nahda mita loppujen lopuksi kateen jaa. Vaiko mitaan. Ma menen ostoksille "vasta" maanantaina ja toivon etta edes jotain olisi jaljella. 
Lupaaan esitella mahdolliset ostokset taalla.

2 kommenttia:

  1. Mä kävi tota mallistoa ihastelemassa ja kylläpä vaan olikin kivoja juttuja! Onko noi jotenkin edullisempia kuin "oikea Marimekko " ? Mun silmään nimittäin hinnat näytti aika huokeilta! Tommonen teltta ja Kansituoli kelpais mullekkin!

    VastaaPoista
  2. Joo hinnat on minustakin huokeammat kun "oikeissa" Marimekoissa. Vahan olen kuullut raporttia jo ostoksilla kayneilta etta osassa tuotteista laatukin on vahan huonompaa.

    VastaaPoista