keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Tuunattu kukkapoyta

Mulla oli kunnianhimonen suunnnitelma saada muutama projekti valmiiks ennen viime kuun appivanhempien vierailua. No joku niista toteutu ja joku ei. Tassa yks minka sain valmiiksi.

Meilla on samat huonekalut kulkenu muuttojen mukana jo vuosia. Jotain pienta ollaan ostettu matkan varrella mutta ennen taalla ostettua sohvaa ollaan menty samalla kalustolla jo pitkaan, Liian pitkaan jos multa kysytaan. Mutta koska huonkelutkaan ei ole ilmasia niin ei niita viitsi ihan jokaisessa muutossa uusia, Niinpa niita pitaa uudistaa makuun sopivaksi.
Kun yhteista kotia miehen kanssa perustettiin oltiin samaa mielta siita etta kaiken pitaa olla tummaa puuta. Se taisi olla trendi sillon. Mutta niinku moni muukin suomalainen niin jo pitkaan oon haikaillu valkosten kalusteiden peraan. Ei siis muuta kun suti kauniiseen kateen ja maalaushommiin.


Ma alotin pienimmasta kalusteesta jonka halusin uudistaa. Ikean ikivanha kukkapoyta. Mulla ei oo oikeestaan ollenkaan kokemusta kalusteiden maalaamisesta etta aloitin homman googlesta etsimalla hommaan sopivat maalit.


Ensin sudittiin pintaan primeria. Halusin paasta mahdollisismman helpolla ja tama lupasi ettei pintaa tarvitse ollenkaan hioa joten pisteet sille.
Tarkoitus oli viela tehda tasolle kuvio sabluunan avulla mutta se ei onnistunut ihan niinkun siella kuuluisassa stromsossa joten paatin vetaa pinnan vaan hopeaksi.



Etta tadaa. Sellaine siita sitten tuli. Kovin olen tyytyvainen vaikkei se ihan priimaa olekkaan. Kunhan saan noita projeksteja pois alta niin kokeilen uudestaan sen kuvion maalaamista.


Seuraavaksi tyon alla on vitriinikaappi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti