sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Sellanen viikonloppu

Viikonloput, niin ihania kun ne onkin, aiheuttaa mulle aina harmaita hiuksia. Koska perheen yhteinen aika on viikolla kortilla, pitaisi kaikki aktiviteetti sijoittaa viikonloppuun. Kaikki.
Siihen pitaisi sisaltya ainakin: perheen yhteista aikaa, esikoisen harrastukset, ulkoilua, hyvaa ruokaa, vanhempien omaa aikaa, aidille omaa aikaa, kodin toita, uusia elamyksia ja ja ja ... 
Sanomattakin on selvaa ettei kaiken taman mahduttaminen muutamaan paivaan onnistu ja usein poden huonoa omaa tuntoa siita. Yleensa jos viikonloppu vietetaan rennoissa merkeissa tekematta juurikaan mitaan mun mielessa pyorii ajatus etta sitten on ollut huono viikonloppu. Hukkaan heitetty.

Mutta yritan tasta ajatusmallista pyristella eroon. Mun mies kun on tassa asiassa mun kanssa ihan eri maata ja mielellaan viikonloppusin olis vaan. Ja koska en jaksa yrittaa jokaiselle viikonlopulle suunnitella jotain.

Tama viikonloppu olikin mukavan rento vaikka tekemistakin riitti.
Lauantaina lahdettiin vahan extempore valloittamaan vuorta. Olen jo muutaman viikon halunnut lahtea katsomaan kukkaloistoa joka kuulemma on harvinaista taalla, mutta kiitos el ninon siita saadaan tana kevaana nauttia.



Tarkoitus oli vaan lahtea vahan kavelemaan siina toivossa etta kukkia nakyisi. Paiva oli aika kuuma ja vaikka pojat todella hienosti jaksoikin, me ei viitsitty niita pakottaa kovin pitkalle.
Mutta itse en halunnut viela luovuttaa joten kun pojat jai matkalle lepaamaan ja syomaan evaita, mina jatkoin matkaa ajatellen etta eihan tasta pitka matka enaa ole. 
No oli se kuitenkin. Ja reitti oli todella raskas.



Mutta melkeen perilla olikin maisemat kaiken sen vaivan arvoset



Tanaan on reidet ollu melko hellina mutta sentaa olen liikkeelle paassyt. Otettiin taa suununtai rennosti laiskotellen altaalla.


Nelja tuntia pulikointia riitti meille ja palattiin kotiin lepaamaan ja suunnittelemaan illallista.
Mukavan rento viikonloppu kaiken kaikkiaan. Ehkapa naihin voisi jopa tottua eika aina yrittaa mahduttaa siihen liikaa ohjelmaa.

Millainen on teidan unelmaviikonloppu?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti