perjantai 3. lokakuuta 2014

Kaoottinen arki(elama)

Joskus musta ois kiva etta taa meijan lievasti sanottuna kaoottinen elamantapa rauhottuis jossain vaiheessa. Tuntuu etta elama on enemman tai vahemman levallaan ympariinsa ja meijan arki on enemman sita kaaoksen hallintaa eika ihan normaalia arkea. 
Ehka sen huomaa tasta blogistakin. Valilla postaan ahkeraan ja valilla on pitkiakin taukoja. Ja aiheet heittelee laidasta laitaan.
Taidan ehdottaa pojalle etta listaa siihen kirjeeseen joulupukille etta aitille yks normaali elama. Kiitos.

Me tultiin keskiviikkoaamuna hollantiin. Vahan extempore ja vahan suunnitellusti. Tarkottaen sita etta meijan pitikin tulla tanne hoitamaan taloasioita ja mies oli tulossa tyon puolesta. Mutta oltiin jo paatetty etta mies menee nyt vaan hoitaa tyonsa ja mennaan hoitaa ne muut asiat myohemmin.
Mutta.. Sitten tulikin pieni pakko lahtea koska viikonloput talle vuodelle alkaa kayda vahiin.

Vaikka ollaankin vahan niinkun minilomalla niin ei taa nyt ihan rennolta lomailulta tunnu.
Mies kun on toissa niin me vaelletaan kaupungilla. Paaosin aika menee vessojen, vaipanvaihtopisteiden ja ruoan etsimiseen. Pojilla kun ei ruokahalu ja suolentoiminta oo ihan samassa syklissa.

Eilen kavastiin Rosada outletissa. En oo koskaan oikeen tykanny siita mutta nyt valitsin sinne menemisen sen sijaan etta kokotettas hotellissa.


Loytoja ei kauheesti tehty. Pojalle uus jalkapalloasu ja aitille 3 euron bikinit.
Tanaan ollaan vahan jumissa hotellissa kun miehen piti lahtea niin aikasin ettei ollut mitaan jarkea lahtea viela kylille siihen aikaan. Ja rattaatkin meni auton mukana joten ulkoilukaan ei onnistu.

Kunhan pikkuherra heraa niin paastaan uimaan tai leikkipaikalle.
Ja huomenna kotia kohti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti