torstai 27. helmikuuta 2014

Living Dinosaurs

Meilla on nyt taas kaikki dinosauruksiin liittyva tosi in. Jaakiekko ja dinosaurukset. Mikaan muu ei oo mitaan. Jonkin aikaa dinot oli vahan unohduksissa mutta jostain ne on taas palannu suosikiksi. Ja viela kun viime viikolla bbc:n lastenkanavalla oli dinosaurusviikko, oli mania valmis. 

Ja aika sopivasti Rotterdamin vanhassa postitalossa on meneillaan Living Dinosaurs-nayttely johon on kasattu aidon kokoisia otuksia jotka liikkuu. Joten sinne mentiin, lomalainen, sen aiti ja sen pikkuveli. Lompsis. En kertonut pojalle mihin ollaan menossa vaan halusin pitaa sen yllatyksena. Postitalon vieressa on McDonalds ja kun poika naki etta sita kohti kavellaan niin se alkoi innosta hihkumaan etta aiti paasenko ma makkiin? Ihanaa ihanaa me mennaan makkiin.. No ei menty sinne mutta ei kuulemma ollut pettymys.

Nayttely ei sinallaan ollut pettymys mutta jotenkin oletin sen olevan vahan laajempi. Mutta olihan toki noissakin paljon nakemista. 




Kaikki otukset oli musta hyvin aidon nakoisia ja hyvin tehtyja. Jopa niin aitoja etta poika kysyi yhden otuksen takana seistessamme etta aiti mika toi pieni reika on, ja osoitti otuksen takapuolta. Etta nain.


Sauruksia oli muistaakseni kymmenkunta. Ja katossa riipui muutama. Lisaksi siella oli "evoluutiohalli" jossa oli enemman tietoa dinoista. Niiden synnysta ja tuhosta. Tekstit oli seka hollanniksi etta englanniksi mika oli iso plussa. Tosin en kerinnyt niita juurikaan lueskella. Siella myos pyori 3D-elokuva mutta sille varattu tila oli niin pieni ettei me missaan valissa mahduttu sinne.


Suosittelen kylla kaikille jotka vaan sopivan matkan paassa ovat. Nayttely on muistaakseni avoinna kesakuulle asti joten viela ehtii.

Mulla on tekeilla jotain dinosaurusaiheista myos vauvalle. Nyt kun pakkaamisesta ei tarvitse ressata niin on enemman aikaa naperrella. Tuloksia luvassa kunhan valmistuvat. 

Me saadaan tanaan taas iska kotiin. Pitais varmaan vahan paikkoja siistia ettei se vaan luule etta mina ja pojat eletaan kun siat pellossa. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti