torstai 26. kesäkuuta 2014

Sophie

Kaikki joilla on lapsia varmaan tietaa Sophie-kirahvin.
Ma kun en aina ole niin muodin huipulla niin en oo oikeestaan tienny etta Sophie on melkonen hitti. Tai ainakin oli.
Ma nain sellasen ensimmaista kertaa vuosia sitten ja ajattelin etta jos joskus saan vauvan niin taidan ostaa sille tollasen. Se oli niin kivan retron nakonen.
Sen osto on nyt sitte kummitellu mielessa pikku N:n syntyman jalkeen mutta jotenki se hinta sai aina jattamaan sen kauppaan.

Nyt kun meilla tehaan hampaita (toivottavasti) ja kaikki menee suuhun eika mikaan jo olemassa olevista puruleluista kelpaa paatin nyt kuitenkin investoida siihen.
Kavin lapi nettisivuja mista se kannattaisi ostaa ja lopulta paatin kavella paikallisen Mothercare kauppaan ja ostaa sen sielta. 


Naistahan on saatavilla kaikenlaisia lahjapakkauksia ja noita Sophietakin on erilaisia mutta ma paadyin tohon ihan perinteiseen. £12.95 oli aika perushinta joka kaupassa talle. Tilaamalla olisin saanu tuotteen halvemmalla mutta postikulujen kanssa hinta olis ollu suunnilleen sama. Tai korekampi. Plus etta en olis jaksanu odottaa etta se tulee kun oon tallanen kaikkimullehetinyt-tyyppi.


Sophie on nyt ollu meilla viikon ja on otettu hyvin vastaan. Sita jaydetaan nyt sitten paivittain ja yritan pitaa sen aina jossain lahettyvilla etta pikku N syo mieluummin sita kun vaippoja tai lehtia. (tai roskia mita se luulee loytavansa meijan lattialta)

Kerrotaan nyt viela etta mun alkuviikon lupaukset on pitany aika hyvin.
Kuntoilu on alotettu taasen. Olo on hyva mutta lihakset tykkaa kyttyraa.
Meilla ei oo ollu talla viikolla jauhelihasta tehtya ruokaa ollenkaan. (Soijarouhettahan ei lasketa..)
Siivous on... alotettu. Siina maarin olen tyytyvainen etta sain muutaman tavaran laitettua myyntiin ja myytyakin jotain. Jei mina!
Ja ostoksia. Tasta saan vahan sapiskaa. Ostin meille uudet muoviset viinilasit. Esim. piknikille. Tarviihan sellaset vai mita? Ja ne oli alessa mika kai oli sanomattakin selvaa.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Meillä kans tuo Sophie, mutta ostin sen Charity Shop:sta 30 pennillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva etta tykkasit :) Ma yritin kans tota kirahvia metsastaa charity shopeista ja lasten kirppiksilta mutta ei vaan tullu vastaan joten oli pakko ostaa uutena

      Poista