tiistai 10. kesäkuuta 2014

Tiistai

Nyt on viikonlopun reissu tehty ja ollaan taas kotimaisemissa. Kannoin koneenkin mukana etta oisin voinu sielta postailla mutta hotellissa olikin  maksuton netti vaan yleisilla alueilla eika huvittanut oikeen menna aulaan kirjottelemaan. Ma en voi ymmartaa miten nykypaivana ei vois olla kaikissa hotelleissa netti jokaisessa huoneessa. 
Me yovyttiin Manhattan hotellissa Rotterdamissa. Hotelli oli ihan kiva mutten ehka sanoisi etta luxury niinku se itseaan mainosti. Suihkun viemari ei vetany, minibaarin ovea ei saanut auki, telkkarista ainoa katsottava kanava oli dubattu saksaksi niin ja sitten se netin puuttuminen. Mutta se oli kylla hyvalla paikalla. Rotterdamin rautatieasemaa vastapaata. Siis lahes niin keskustassa kun voi olla.


Nakyma meijan huoneen ikkunasta

 
 
 
Kylppari oli kiva ja pojat otti kaiken ilon irti kylpyammeesta. Vaikka sellanen meilta loytyy kotoakin.
Mina olisin halunnut nauttia pitkasta suihkusta mutta koska viemari ei vetanyt niin oli pakko tulla pois ennen kun vessa lainehti.
 
 
Hotellissa saa hyppia sangylla. Kotona ei koska meilla on Ikean sangyt ja niitten pohja aina silloin talloin tuppaa rasahtamaan maahan.
 
Oli kylla ihan kiva paasta vahan muille maille. Vaikkakin tuttuihin maisemiin. Mutta taa tuntu kylla ihan oikeelta minilomalta. Vaikka pitikin hoitaa vahan asioita.
 
Ostoksillekkin ehdin. Tosin en ihan niin paljon kun olisin halunnut. Mutta jotain sain taas mukaan.
 
Meilla alkoi eilen taas uuteen arkeen sopeutuminen kun poika aloitti koulun. Onneks taa on nyt vahan sellanen pehmee lasku takalaiseen koulumaailmaan. Enaa n.1,5kk jaljella ja alkaa kesaloma. Syksylla sitten ihan kunnolla opiskelun pariin. Vahan mua jannittaa etta miten sopeutuu ja loytaako kavereita. Toivon sormet ja varpaat ristissa etta kaikki sujuu hyvin.
Onko lukijoissa ketaan jonka lapsi on kesken vuoden joutunut aloittamaan koulutiensa?
 
Aurinkoa kaikkien paivaan. Taa lahtee pihahommiin ja sitten lasta hakemaan ja uimakouluun.
Heips!
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti