sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lomalta paluu

Me palattiin eilen kotiin suomesta. Sinne vierahti melkeen kaks ja puol viikkoa. Mutta taytyy sanoa ettei olo oo ihan sellanen etta olis ollu lomailemassa. Rentoutumassa.
Viimeistaan kotimatka vei ne viimesetkin rippeet. Ei toi suhaaminen kahden lapsen ja rattaiden ja matkatavaroiden kanssa oikeen mukavaa oo. Kun lentomatkan jalkeen viela pitaa matkustaa kolmella eri junalla ja metrolla ja bussilla ja kantaa niita tavaroita hissin puuttuessa rappusia ylos tai alas. Onneks taalla on avuliasta porukkaa ja jokaisissa rappusissa oli vahintaan yks ihminen auttamassa.
Ja viela viimesessa junassa jaatiin nalkkiin kun ovet ei auennukkaan joten jouduttiin menna seuraavalle asemalle ja siella sitten ihana kanssamatkustaja kavi sanomassa henkilokunnalle joka sitten kavi korjaamassa oven.

Tanaan ollaanki vaan oltu ja purettu tavaroita. Ja metsastetty banaanikarpasia. Mina kun olin sitte jattany banaaninkuoret poydalle! YOK!

Lapset onneks nautti lomasta taysin rinnoin ja saakin suosi.
Lomatunnelmia ja fiiliksia vahan myohemmin lisaa mutta tassa muutama.


Kuha. Loman tarkein saalis.

Ja pieni uimari joka ois istunu saavissaan vaikka koko loman.


Ma loysin reissulta Selanne-dokumentin jonka oon halunnu naha. Poikakin haluis nahda sen mutta kun en yhtaan tieda sen sisallosta niin me esikatsotaan se miehen kanssa tanaan.
Ja huomenna onki paluu arkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti