tiistai 17. kesäkuuta 2014

Häkki. Hämä Häkki

(Ma en millaan loyda tasta uudesta koneesta miten saa noi ää pisteet ja jouduin tyylikkaasti copy pastella laittamaan. Otsikko vaan vaati ne. Ois ehka edellisen postauksenki otsikko vaatinu...)

Mulla oli tanaan tarkotus siivota meijan aurinkohuonetta. Mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin kun oven edessa retkotti jarkyttavan kokonen hamahakki. Kuollut tosin mutta silti.
Paiskasin oven kiinni silta varalta etta sen kuolleen hamyn kaverit luulis etta ma nirhasin sen.


En oo koskaan ollu niin onnellinen siita ettei isompi poika ollut kotona. En olis millaan pystyny vakuuttaamaan sita etta on ihan ok kavella sen ohi koska se on jo kuollut. Saatikkka itse nayttamaan esimerkkia. 
Niinpa ma vaan lahetin miehelle kuvan ja viestin etta voitko siivota tan pois enneku me tullaan uimakoulusta.

Meilla oli Hollannissakin paljon hamyja. Aina sai olla imuroimassa seitteja katonrajasta ja nurkista. Ja joskus niita naky vilistavan sisallakin. En ma niistakaan pitany mutta ne oli sellasia pienia. Ne pitkajalkaset sai mies aina pyydystaa. Niita oli ulkonaki paljon. Ihan sama vaikka olis jokapaiva kayny takapihalla niin aina kaveli tai tyonsi jossain vaiheessa katensa seittiin. Ma luulen etta se johtu siita kasvistosta mita edelliset asukkaat oli sinne istuttanu. Se oli jotenki metsamainen.
Sillonki ma halusin paasta niista eroon ja etsiskelin keinoja milla niista paasta eroon. Ilman myrkkyja. Ja tormasin tietoon etta hamahakit vihaa piparmintun hajua. Ja oon yrittany sita monesta paikasta etsia. Myos taalta englannista. Mutta tuloksetta. Ja hammastahnan levittely ympariinsa ei oikeen tuntunu hyvalta idealta.

Nyt tan hirvion nahtyani ma haluan enemman kun koskaan ennen paasta noista eroon. Ainaki taalla sisatiloissa. Ja hyppasinkin heti googlen kimppuun kun ajatus alko taas kulkea.
Halusin loytaa toisen keinon milla karkottaa naa kuvotukset.
Ja loytyhan se. Ilmeisesti myos sitruunan hajua hamahakit vihaa. 
Ja kun sain lapset tanaan unille sekottelin hamahakki coctailin


- Suihkupullo
- Tiskiainetta
- Sitruunamehua

Meilla sattu olemaan seka tuoretta sitruunaa etta tota kaupanlitkua joten laitoin sitten molempia.
Ja ihan reilulla kadella.
Sitten ruiskin sita oviaukkoihin, ikkunankarmeihin ja niihin paikkoihin missa uskon hamyja asustavan.
Ohjeessa sanottiin etta viikon valein pitaisi suihkuttaa mutta ajattelin nyt pari paivaa suihkia ja sitten pitaa taukoa.

Toivotaan etta toimii ja hamyt pakenee muille apajille.

Onko kukaan teista kokeillu tata tai muuta hamahakkien poistokeinoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti