torstai 12. kesäkuuta 2014

Kirpparilta loydettya

Hollannissa asuessa valittelin kirpputorien puutetta. Rakastan kirpputoreilla pyorimista ja loytojen tekemista.
Taalla Englannissa sain onneksi palata rakkaan harrastukseni pariin. Jo ensimmaisena paivana loysin tosta melkeen kivenheiton paasta kirpputorin. Tai oikeestaan charity shopin. Toimii siis samalla periaatteella kun suomessa esim. Fida tai Kontti. Ja sehan on viela parempi. Saa tehda halpoja ostoksia ja tekee viela hyvaakin. Ja naissa hyvantekevaisyyskaupoissa on se hyva puoli etta hinnat on usein tosi alhaisia. Vaikka toki eroavaisuuksiakin on. Joissain kaupoissa esim. kirjat maksaa enintaan £2 kun taas toisessa hinnat on alkaen tuo £2. Kolme kuukauden jalkeen mulle on muodostunu jo ne omat lempparit missa tulee piipahdettua lahes viikottain.

Tassa on nyt viimesimpia loytoja.
Maanantaina kavin tossa lahikirpparilla josta yleensa kannan kotiin luettavaa itselle ja pojalle. 
Nyt sielta tarttu vaatteita pienimmalle. Se kun alkaa kasvaa ulos jo nykyisista vaatteistaa enka oo ehtiny viela kaivaa esiin kaikkia seuraavan koon vaatteita.

Kolme paria housuja.
Tosi siistissa kunnossa. Kahdet muistaakseni Zarasta. £1,50 yhteensa.


Pari paitaa. Paakallohuppari oli musta sopo. Hetken mietin etta onkohan se tyttojen mutta vaikka olisikin niin se sopii myoskin pojalle. Naa oli £1 yhteensa


Taa on aika siina ja siina mahtuuko. Ja nain kuumalla ei edes tarvita. Mutta jos jaa kayttamatta niin voin antaa eteenpain.


Lelut on sellasia mita ma ostan pojille ihan liikaa. Mies valilla kyseleekin etta eiko mulla ollu lapsena leluja kun nyt haluun hukuttaa omat lapseni niihin. Mutta olihan mulla. Varmaan omankin aitini mielesta liikaa.
En vaan osaa olla ostamatta jos loydan edullisesti. Varsinkin legot ja duplot on niita mita kasaan meille.
Ja tahan asti meilla ei ollu megblokseja mutta nyt on. Loysin kasan niita enka voinu jattaa ostamatta. Paketissa oli jopa toimiva Nalle Puh juna joka nyt on molempien poikien lemppari.
Taa paketti tais olla joku Nalle Puh setti plus muita palasia.


Samasta paikasta raahasin myos kassillisen Little People tyyppeja ja osia.
Ne on viela pussissa odottamassa pesua. Pienin laittaa kaiken nakemansa suuhun joten puhditus on ihan paikallaan vaikka ne siisteilta nayttaakin.


Taa loyto on jo vahan vanha mutta yks lemppareista.
Me kaytiin yks viikonloppu lastentarvikekirppiksella kun mies oli tyomatkalla. Loyty sielta muitakin leluja mutta ne on nyt jossain missa lie. Taa tapahtuma oli musta mahtava. Kaikki myytavana olevat tavarat oli tosi siisteja ja ehjia ja useimmat tosi halpoja. Oon yrittany karkkya jo seuraavaa kirppista tassa lahella mutta taytyy odottaa ens kuuhun.
Mutta siis nappasin sielta mukaani tallasen Brion mopon(?). Tykastyin siihen (ja hintaan) niin paljon ettei mua ees harmittanu raahata sita ja kolmea kassillista tavaraa taydessa bussissa.


Pikkunen ei talla ihan viela ajele mutta isompi on huristellu silla tassa minikodissa niin etta saan olla tyytyvainen jos on viela ehja kun pienempi on tarpeeks iso.
Meilla oli kaks tallasta potkuttelujuttua jotka perittiin miehen siskolta mutta ne on johonkin jaany muuttojen seassa.

Onko muita kirpparihulluja? Oisko meille joku tukiryhma? Anonyymit kirpputorihullut?

Meilla paistaa aurinko ja pieni nukkuu. Taidan olla laiska ja ummistaa silmat hetkeksi ja nauttia rauhallisuudesta. Tai plaraan Pinterestia siihen asti etta koneen akku loppuu....




1 kommentti:

  1. Yksi kirppishullu ilmoittautuu! Nyt oon yrittänyt pysyä pois kirppiksiltä kun shoppailtua on tullut riittävästi. Tosi hyviä löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista