maanantai 12. lokakuuta 2015

Farmers market

Ma olin ehtiny kayda meidan uudessa kotikaupungissa muutaman kerran ennen muuttoa. Molemmilla kerroilla kaytiin paikallisella torilla joka on tassa kylassa aina sunnuntaisin. Tarjolla on kauden kukkia, kasviksia, marjoja ja mita nyt yleensa torilla myydaan. Tarjolla on seka luomua etta ihan "tavallista."



Aikasemmilla kerroilla olen harmitellut etten saa ostaa mita haluan vaan kaikki piti suhteuttaa siihen mita paivan aikana pystytaan kuluttamaan ja mita mahtuu hotellin pieneen jaakaappiin. Nyt ei enaa tarvinnut stressata siita.


Lahes jokaisessa kojussa oli maistiaisia ja pojat otti tietysti tasta ilosta kaiken irti. Pienet riemun kiljahdukset paasi munkin suusta kun meijan pienin joka on ollu tosi nirso marjojen ja hedelmien suhteen, siihen pisteeseen ettei se syony mitaan hedelmia eika marjoja, soi antaumuksella mansikoita ja huusi jokaisen kojun kohdalla etta lisaa!


Me shoppailtiin aika maltillisesti vaikka ois tehny mieli ostaa yks kaikkea. Mun riemun kiljahdukset jatku viela iltapalalla kun pienin mies soi hyvalla ruokahalulla vesimelonia. Ehkapa me saadaan pikkuhiljaa se syomaan muutakin kun leipaa.


Meilla alkaa olla sunnuntai pulkassa. Ja hyva niin. Mun kroppa kun pitaa kynsin ja hampain kiinni eurooppalaisuudesta niin herasin tanaan vahan yli kaks... Onneks sain muutaman tunnin paivalla nukuttua. Ehkapa se tasta jouluun mennessa tasottuu. Ja jos ei niin oonpahan aikasin pukkia vastassa.

Mutta ennenkun jutut meneen huonommaks niin hyvaa yota/huomenta ja hauskaa viikon alkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti