maanantai 19. lokakuuta 2015

Ensimmainen viiko takana

Nyt on ensimmainen kokonainen viikko taalla takana. Kiiretta on pitanyt. Toivottavasti se tasta vahan rauhottuu. Perjantaina me istuttiin 5 tuntia ruuhkassa matkalla joka normaalisti kestaa noin tunnin. Sateiden takia taalla on tullut mutavyoryja ja teita oli suljettu joten kaikki liikenne oli ohjattu yhdelle ja samalla tielle.Viikonloppu meni aika kiireisissa merkeissa. Meidat oli kutsuttu miehen tyokaverille uimaan ja syomaan lauantaina ja sita ennen meidan piti ostaa auto. Siihen asti oltiin vuokrattu auto ja koska se ei ihan ilmasta ole niin oman auton loytaminen mahdollisimman nopeasti oli yksi to do- listan karkipaassa olevista asioista. Onneks mies hoiti kaiken etsimisien ja mina vaan kuvien perusteella joko hyvaksyin tai hylkasin. 

Lauantaina mulla oli tarkeinta loytaa jotain sopivaa paalle pantavaa ja niinpa mies ja pojat lahti autokaupoille ja mina suuntasin vaatekaupoille. Aina valilla ostosten lomassa mies soitti etta tulisitko ulos katsomaan ja niin mina ryntasin ulos joko hyvaksymaan tai hylkaamaan kulloinkin koeajossa olleen auton. Loppu oli onneksi onnellinen ja mina loysin vaatteet ja mies meille auton.


Sunnuntaina saatiin ottaa vahan rauhallisemmin. Aamulla kaytiin torilla ja kun pieni mies meni paivaunille mina menin takapihalle tarkoituksena saada tasta kalkkilaivan kapteenista vahan enemman paikallisen nakoinen. Mutta vaikka kuinka on luvattu viilenevaa ilmaa niin oli kylla niin kuuma etta oli valilla pakko tulla sisalle viilentymaan. 

Unien jalkeen suunnattiin viela rannalle. Vaikka ranta on todella lahella niin taa oli eka kerta kun paastiin sinne asti. Miehella on aina ollut auto ja kaksivuotiaan kantaminen sinne asti 30 asteen lammossa ei oikeen ole houkuttanut.



Illalla viela revittiin sydan tan aidin rinnasta ja leikattiin meijan pienokaisen tukka... Sinne meni kultakutrit. 



Nyt uuteen viikkoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti