maanantai 26. lokakuuta 2015

Kakkua ja kiekkoa

Meijan viikonloppuun on mahtunut vahan sita sun tata. 
Ehdittiin muun muassa juhlia vahan nuorimmaisen synttareita jotka viime viikolla jai kaiken hardellin keskella.


Sain aikaseksi jopa leipoa kakun joka nyt oli vahan sinne pain. Ma oon viime vuodet katevasti delegoinu kakun tekemisen mun siskolle mika ei kuvaa katsomalla tule varmaan kellekkaan yllatyksena. Mutta taakin tekele maistu kylla kaikille. Onneks meijan perheessa on vaan poikia ja ne arvostaa enemman sita makua eika viitsi paneutua sen tarkemmin tohon esteettiseen puoleen. 

Vanhempi poika paas myos tanaan ensimmaista kertaa taalla jaalle. Ja tata hetkea on kylla odotettu kun kuuta nousevaa. Me saatiin laittaa lentorahtina kuutiollinen tarkeimpia ja tarpeellisimpia tavaroita ja latkakamat oli tietenkin niissa. Aidille tarkeinta tassa kuormassa oli rattaat, matkasanky ja kassillinen vaatteita.


Kiekkoilu jalkeen lahdettiin viela rannalle. Jos en oo viela kertonut niin kerrottakoon nyt etta me ollaan kiven heiton paassa (jos heittaa pikkasen pidemmalle kun mina) rannasta ja yritetaan ottaa siita kaikki ilo irti. 


Simpukoita loytyy meidan rannalta todella vahan mutta loysin sielta tallaisen. Jonkun uskomuksen mukaan nama hiekka dollarit tuovat loytajalleen onnea. Talla hetkella en kylla keksi mika mut voisi saada viela onnellisemmaksi. Hyvin kayttaytyvat lapset ehka. Etta sita ihmetta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti