torstai 8. joulukuuta 2011

Ostoksia

Koskaan ei näköjään pitäisi laittaa tänne että huomenna sitä ja tätä. Koska tietenkään juuri silloin en saa tekstiä aikaseksi. Eilen vietettiin pojan kanssa lököpäivää. Yö nukuttiin suht hyvin mutta päätin olla sen kanssa vielä eilisen kotona enkä vienyt hoitoon. Eilinen päivä täällä oli sateinen ja tuuli niin että pelkäsin että ikkunat tulee sisään joten me oltiin vaan sisällä villasukissa ja kateltiin lastenohjelmia.

Mutta tänään on sitten vähä reippaampi mieli vaikka edelleen ulkona sataa ja tuulee.
Aamusta sain alotettua yhden joulukoristeaskartelun joka on pitkään pyöriny mielessä. Esittelen sen kunhan saan valmiiksi. 

Nyt kuitenkin niitä lupaamiani ostoksia. 


Urheiluvaatteita tarttui mukaan yllättävän paljon. Nikeltä löytyi vihdoin sopivan hintaset pitkät juoksutrikoot. Niitä ilman ei oikeen näillä keleillä lenkkeillä. Sattumalta ajettiin ohi sellaisesta Reebokin kaupasta jossa kaikki oli -60%. Sieltä kulki mukaan muutama toppi, housut ja noi kengät. Ne on sellaset "pyöreä pohjaset" joiden pitäis kovasti muovata takalistoa ja reisiä mutta nähtäväksi jää. Hintaa niille ei jäänyt kauheesti joten ajattelin että ne on ihan hyvät kävelylenkeille.

Paitoja löytyi yllättävän paljon. Ihan kivoja ja tosi kivoja. Tässä niitä ihan kivoja.Sitten niitä tosi kivoja Tämä paita oli yksi lemppareista. Ja kiikutin sen niin innoissani kiireellä kassalle etten huomannut siinä olevaa iso reikää...


Huomasin sen vasta hotellilla kun kokeilin sitä päälle. (minulla kun ei ole kärsivällisyyttä sovitella vaatteita kaupassa...) Onneksi tuon saa kuitenkin korjattua helposti.

 Tämä vaaleanpunainen ihanuus oli rakkautta ensi silmäyksellä


Ja tämä. Vaikka löytyikin alusvaateosastolta, ajattelin käyttää sitä ihan normaalina paitana.Muutama kiva toppi kesäksi
Tän valkoisen paidan ostoa harkitsin hetken. Malli oon kiva mutta kangas on sellaista paksuhkoa "mummomaista" kangasta. En osaa selittää. Mutta minulla tuli mieleen oman mummoni käyttämien vaatteiden materiaali.


Mutta tässäkin tapauksessa hinta ratkaisi. Tästä hinnasta vielä pois -60%..


Tämän paidan esittelen joskus päällä. Ei näytä niin kivalta henkarissa roikkuen. 


Muutama mekkoShortsit


Farkkuja ostin kahdet mutta molemmat on nyt pyykissä. Sinisiä molemmat. Ei mitään erikoista.

Siinä ne vaatteet.
Tietenkin kenkiä ja laukkujakin tuli ostettua. Niistä sitten kuvia myöhemmin.

Mitäs piditte? Olisiko mikään päätynyt teidän ostoskoriin?

1 kommentti: