keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Rakkaudenpalat

Meilla kavi tanaan vieraita. Ihana piristys tahan muuten niin tylsaan (mutta kiireiseen) arkeen. Kaverin kanssa saatiin hopista niita naita ja lapset leikki sulassa sovussa. 

Viime viikolla leivoin hollantilaiselle ystavalleni niita supisuomalaisia korvapuusteja. Ja ne menikin hyvin kaupaksi. Tanaan paatin sitten leipoa rakkaudenpaloja jotka on vahan niinkun mokkapaloja. Ja ahhh, niin hyvia.

Tallaisella ohjeella ne tein

Rakkaudenpalat

Pohja:
3 munaa
4dl sokeria
6dl vehnajauhoja
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
150g suolatonta sulatettua voita
2dl maitoa

Paallinen:
225g tomusokeria
5rkl kahvia
4rkl sulatettua voita
2rkl kaakaojauhetta
2tl vaniljasokeria


Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenaan ja lisaa joukkoon vuorotellen maidon kanssa. Lisaa viimeiseksi sulatettu ja jaahtynyt voi. Levita uunipellille ja paista 200 asteessa 25-30 minuuttia.
Sekoita paallisen ainekset keskenaan ja levita jaahtyneen pohjan paalle. 
(Mina lisasin muutaman tipan vetta paalliseen etta sain se vahan juoksevammaksi ja se oli helpompi levittaa)



Illaksi tein viela mimulle ja pojalle kasvislasagnen joka kuuluu omiin lemppariruokiin mutta jostain syysta poika ei ollut innoissaan. Vaikka muuten tykkaakin pastaruoista. Ehka suosio olisi ollut suurempi jos kyseessa olisi ollut lihallinen versio.

Huomenna mies tulee kotiin ja saan vahan apua naitten nuhanenien hoidossa. Pahasti pelkaan etten minakaan saastynyt flunssalta mutta yritan viimeiseen asti taistella vastaan.
Nyt unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti