maanantai 5. joulukuuta 2011

Kuinkas sitten kävikään...

Voihan kiukku! Kirjotin jo pitkät pätkät tekstiä ja kun olin lisäämässä kuvaa niin bloggeri hävitti koko tekstin. Saamari!!

No, pitkä tarina lyhykäsiyydessään siitten. Eilen palattiin sitten kotiin. Vaikka minusta loma olisi saanut vielä jatkua. Ei ollut kiva tulla lämpimästä tänne kylmään ja tuuleen. Matka sujui hyvin. Poika nukkuin melkeen molemmat lennot. Minäkin sain nukuttua ihan hyvin mutta mies sai unta vaan vähän. Kaikki oltiin siis enemmän tai vähemmän väsyjä kotiinpalaajia. Kaupassa käytiin pikaisesti hakemassa vaan ne tarpeellisimmat.

Poika oli kotona ihan virtaa täynnä. Visiin innoissaan että pääsi kotiin. Pelkäsin että se keekoilee valveilla aamuun asti. Mutta onneksi uni otti voiton siitäkin ja poika oli untenmailla jo ennen kahdeksaa.
Me sinniteltiin miehen kanssa melkeen yhdeksään ennenkun luovutettiin ja painuttiin petiin. Mies vielä tokaisi sängyssä että ei tartte laittaa kelloa soimaan koska kuitenkin herätään aikasin...
Yöllä heräsin sitten kun poika kömpi viereen ja vaati saada aamupalaa ja piirrettyjä. Eikä auttanut muu kun lähteä alas tekemään aamupalaa ja katsomaan niitä piirretyjä. Kello oli 12 yöllä!
Onneksi pojalle tuli kuitenkin uudestaan väsy ja päästiin nukkumaan.

Sitten heräsin taas uudestaan ja huomasin että ulkona on valoisaa... Arvasin että kello on paljon.
9.35 tarkkaan ottaen. Miehen piti olla aamulla aikasin töissä ja mulla oli se tapaaminen kaupungissa.
Mies pinkaisi äkkiä töihin ja minä jäin keittelemään aamukahvia. Poika nukkui vielä. Nukkui melkeen kahteen asti.

Tänään on ollut ohjelmassa vaan vähän siivoilua ja pyykkämistä. Olen vieläkin lomavaihteella eikä huvita vaihtaa arkivaihteelle. Sain sentään soitettua uuden ajan siihen tapaamiseen. Tosin herra linjan toisessa päässä ehdotti minulle koulun aloittamista ensi viikolla.... Matkalaukuista sain purettua likaiset vaatteet ja iPadin laturin. Muuten kaikki on vielä visusti laukuissa.

Ja niin. Matkaan lähdettiin kahdella laukulla...Jouluakin pitäisi alkaa laittaa. Ja aloittaa perinpohjanen siivous. Niin että läpäisee anopin tarkastuksen.
Miehen vanhemmat meinaan tulee meille jouluksi. Jos vaan kaikki menee hyvin. Eilen illalla miehen isä joutui sairaalaan jossa todettiin keuhkokuume. Toivon että hän paranee pian. Vieraita on niin kiva saada kun harvoin kukaan käy.

Ostoksia, matkakertomusta, valituksia lentoyhtiöstä, melkeen ostettu lomaosake... Kaikkea luvassa.
Mistä haluaisitte lukea ensimmäiseksi?

1 kommentti: