tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulun jälkeen

Tulikin taas vähän taukoa blogeilusta. Äitin kanssa saa niin harvoin viettää aikaa etten viittinyt uhrata sitä koneella kiukutteluun.
Meillä joulu meni oikee mukavasti. Ruokaa oli liikaa riittävästi ja syötiin muutama päivä oikeen ähkyyn asti. Niinkun jouluun kuuluu.

Ja käyttöön pääsi vihdoin hääastiasto.


Lahjoja jaettiin ja suurinosa niistä tietenkin meni pienimmälle juhlijalle. Joka olikin jokaisesta paketistaan onnesta soikeena. Ja ilta kuluikin Legoja ja junaratoja rakennellen.

Me ei miehen kanssa toivottu mitään lahjoja. Mutta saatiin kuitenkin jotain pientä. Ja tietty niitä herkkuja.
Mies sai töistä monen monta lahjaa. Lähinnä tietenkin viiniä ja suklaata. Mutta myös uuden kahvinkeittimen.Salaa olen tästä haaveillut. Vaikka nykyinenkin keitin on ihan terässä. Mutta tällä saa nopeesti sen yhden kupin kun kahvihammasta kolottaa. Ja makujakin on monta eri sorttia. Tosin en kyllä mitään eroa maista...

Miehen kanssa sovittiin ettei osteta mitää toisillemme. Kun vasta oli se matka ja sieltä tuli ostettua kaikenlaista..Mutta tietenkin ukkokulta meni ja osti silti jotain. Näin käy joka vuosi. Enkä koskaan opi..
Tämä lahja on kyllä koko perheen käytössä..Ja varmasti tulee käyttöä. Mutta turhaan saatte mitään ideoita siellä ruudun takana. Mitään videopostauksia ei ole tulossa :) Ainakaan näillä näkymin.

Sellainen joulun pikakelaus.
Miten teillä meni joulu? Oliko pukki anteliaalla päällä?

Ja hei, sain sen työpaikan! Palaan työelämään lähes neljän vuoden jälkeen. Vähän jännittää. Tai no aika paljon. Täytyy kaivaa nätimpiä vaatteita naftaliinista ja tunkea nämä lähes puhki kuluneet verkkarit roskiin. Osaankohan enää pukeutua ja meikata töihin?

2 kommenttia:

 1. tervetuloa tauolta takaisin!!!

  Pukki oli juuri sopivasti anteliaalla päällä. Parit lahjakortit, mukeja ja pehmeitä villasukkia. Niin ja paljon suklaata!! Siinä on riittämiin!!

  Onnea uudesta työstä! Minkälaisen työn aloitat?

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos!
  Sitä suklaata riittää kyllä meilläkin:)
  Toimistotöitä. Suunnilleen samaa tein suomessa ennenkun jäin äityislomalle.

  VastaaPoista