sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Rouva remontoi

Meillä on vietetty melkoisen iisiä viikonloppua. Tossa viikolla oltiin kaikki enemmän tai vähemmän väsyneitä joten päätettiin olla turhia hosumatta muutama päivä. 
Lauantaina kävästiin vähäsen kaupungissa torilla. Piti ostaa miehen farkkuihin vetskari ja vähän joulusia kukkia.
No, vetskaria ei löytyny ja kukatkin jätettiin vielä sinne. Mukaan tarttu vaan havunen ovikoriste. Se kaipaa vielä vähän tuunausta ennenkun ripustan sen oveen. Ja muutamat kankaat piti taas ostaa...

Tänään pojat kävi aamusta luistelemassa. Poika on niin innostunu luistelemisesta että taidetaan jättää se jalkapallokoulu kokonaan. Uiminen on kans yks mitä poika rakastaa ja yritän tässä jossain vaiheessa saada sen johonkin uimakouluun.
Sillä aikaa kun pojat oli hallilla äiti täällä vähän askarteli ja teki uudestaan tuttavuutta liimapyssyyn ja nyt me ollaan ihan parhaat kaverit. Valmista ei vielä tullut koska toisesta projekstista loppu materiaalit kesken.


Ja toinen jäi vähän kesken kun pojat tuli kotiin ja mut käskettiin alas kuuntelemaan kaikki mitä luistelemassa oli tapahtunut..


Huomenna toivottavasti saan toisen ainakin päätökseen. Siitä lisää kuvia sitten.

Pojalle hurautin fleece pipon kun se aikasemmin kutomani on vähän pieni. En tiedä kasvaako pojan pää noin kamalasti vai oliko se alunperinkin pieni.


Ei mikään kummonen mutta ainakin peittää korvat. Saumurista katkesi sopivasti sitten kesken projektin neula eikä meillä enää ollut vaihtoneuloja joten nurjalta puolelta pipo on vähän hölmön näkönen. Mutta eipä sitä kukaan näe.

Nyt illalla alotin sitten vähän suuremman projektin tuolla meijän eteisessä. Pyysin miestä kaivamaan mulle hiekkapaperia että pääsen ensi viikolla hiomaan paneeleja. Olis ihana saada ne jouluksi maalattua. No mies kantoi sitten sen sata hiomakonetta joten pakkohan sitä oli alkaa samantien kokeilemaan.


Ei tullut valmista. Lähellekkään. Kovaa hommaa toi remppaaminen.


Onneksi noita paneeleja ei ole kun se 8 tuolla eteisessä että tätä vauhtia pääsen maalaamaan joskus 2019.
Tommonen remontti on hyvä aloittaa just näin joulun alla varsinkin kun on tulossa vieraita kylään. Muutenkin pitäsi siivota kaikki lattiasta kattoon ja toi hiontapöly ei ainakaan auta asiaa. En taas miettinyt ihan loppuun asti kun oli vaan taas niin kiire aloittaa jotain uutta... Tiedottelen sitten tämän projektin valmistumisesta ja esittelen uutta eteistä joskus 2019 tienoilla...

Meillä on kärsitty täällä vähän teknisistä ongelmista jonka takia postaus tiheys ei ole ihan sitä mitä haluaisin. Mutta näillä nykyisillä välineillä yhden postauksen tekeminen saattaa kestää parikin tuntia eikää siihen ihan päivittäin ole aikaa. Ratkaisu tähän on mietinnässä.

Ensi viikoon!!1 kommentti: