lauantai 31. joulukuuta 2011

Uutta vuotta kohden

Tämä vuosi alkaa olla muutamaa tuntia vaille taputeltu.
Meille tuli eilen täyteen kaksi vuotta hollannissa ja vielä ollaan hengissä ja jokseenkin järjissämme.
Vuosi on ollu aika tapahtumarikas. Paljon isoja asioita joista suurimmat varmaan muutto omaan kotiin ja häät.
En ala sen enempää kertaamaan vuoden tapahtumia. Ne jotka blogia seuraavat ovat kuitenkin suunnilleen kärryillä. Ja uusille lukijoille tai pikaisesti käväseville asiat on luettavissa sivupalkissa.
Suoraan sanottuna en kestä blogeissa niitä pitkiä kertauksia vuoden tapahtumista kun kaikki on jo kertaalleen kerrottu. Mutta jokainen tavallaan. Ei kaikki tykkää kaikista.

En ajatellut tehdä mitään lupauksia ensi vuodelle. En muista teinkö viimekään vuonna ja jos tein, ne tuskin ovat toteutuneet. Se sijaan päätin tehdä tavotteita. Ja jos joku ajattelee että ihan sama asia niin ei ole. Lupaus on lupaus ja tavoite on....yritys.

Tässä siis tavotteita ensi vuodelle. Ei missään tärkeysjärjestyksesä

1. Vaatehuone järjestys

Muuttaessa laitettiin kaikki vaatteet nätisti paikoilleen ja pinoihin. Molemmat omille puolilleen. Mutta ajan saatossa kaikki on kuitenki myllätty moneen kertaan eikä sieltä enää löydä mitään.


Vaatehuoneessa kun ei ole ovea niin koko komeus on koko ajan näkyvillä meidän makuuhuoneeseen.
Tarkoitus olisi siis ottaa härkää sarvista (tai bloggaria niskasta jos ihan tarkkoja ollaan) ja järjestää kaikki taas paikoilleen


2. Inventaario

Samalla kun siivoan tuon vaatehuoneen , rankkaan kylmästi pois kaikki tarpeettomat vaatteet, kengät ja laukut. Tällä hetkellä meinaan kaikki uudet vaatteet ei mahdu tuonne kaappiin kun tarpeettomat vie niin paljon tilaa


Kunpa vaan täälläkin olisi itsepalvelukirppiksiä niin vaatteista eroon pääseminen olisi helpompaa.
Kirppariyrittäjäksi anyone??

3. The Bag

Nyt kun pääsen taas töihin ja tienaamaan omaakin rahaa, pääsen toivottavasti viimeinkin ostamaan sen laukun. 

Monen monituista vuotta olen vaan haaveillut ja toivonut että ehkä se mies sekoaa ja ostaa sen minulle. Mutta ei. Pyörittelee vaan naureskellen päätään ja sanoo että kuka hullu tollasia ostaa? No minä tietenkin, rakas vaimosi.
Tähän tavotteeseen ei kyllä ihan ensimmäisestä palkasta päästä ja vaaditaan kärsivällisyyttä ja paljon säästeliäisyyttä. Niin ja tietenkin se työsuhteen jatkuminen kolmen kuukauden tuuraamisen jälkeen auttaisi huomattavasti asiaa.


4. Liikunta 

Häiden jälkeen liikkuminen on ollut aika vähäistä. Ja myönnettäköön että häihin laihdutetut kilot on hiipinyt takasin tohon vyötärölle ja takamukseen. Kunto ei ole lainkaan sitä luokkaa mitä vielä kesällä.


Tarkoitus olisi tehdä uudelleen tuttavuutta juoksukenkiin ja ottaa juoksemisesta taas tapa. En koskaan ajatellut nauttivani juoksemisesta ennenkun aloitin. Ja fiilikset hyvän lenkin jälkeen oli aina mahtavat. Ja kaipaan sitä hyvää tunnetta. Se on se lähteminen vaan aina niin vaikeeta

5. Maaliviiva

Viime kesälle asetin itselleni tavotteen joka ei kuitenkaan toteutunut. Hääkiireiden takia päätin unohtaa koko asian. Mutta uusi kesä on tulossa. Jospa ensi kesänä sitten...
Tässä ne suurimmat koitinkivet ensi vuodelle. Lisäksi on tietenkin niitä pieniä: muista värjätä hiukset tasaisin väliajoin, luen kirjaa netin sijaan, laske kymmeneen ennenkun huudat vaikka ketsupit olisikin pitkin seiniä ja valkoista sohvaa, ripsiväri, muista ripsiväri ennen töihin lähtöä, siivoa työhuone (mission impossible) ja monta monta muuta.

Nyt toivotan kaikille lukijoilleni oikeen oikeen hyvää uutta vuotta!


2 kommenttia: