maanantai 17. lokakuuta 2011

Uusi sivu

Nyt on taas käännetty uusi sivu tämän perheen elämässä. Ja täytyy alkaa opettelemaan monta uutta asiaa. Joista ensimmäinen taitaa olla tuo herätyskelloon herääminen. Koskahan viimeksi olen laittanut kellon soimaan.. Ja vaikka olenkin aamun torkku ja illan virkku niin olin meistä ensimmäisenä ylhäällä ja jouduin herättelemään kahta äkäistä, peiton alle piiloutunutta tyyppiä. Eikä mua oikeasti harmita (ainakaan vielä) se että joutuu heräämään aikaisin. Oikeastaan on kiva herätä "ihmisten" aikaan eikä laiskotella sängyssä pitkälle aamuun.
Tänään viettiin poikkeuksellisesti poika yhdessä mutta suurimmaksi osaksi mies hoitaa viemiset ja minulle jää hakeminen. Ja sekin sujui tänään ilman henkilö-, tai peltivahinkoja. Eilen käytiin ajamassa reitti muutamaan kertaan joten matka sujui jo ilman navigaattoriakin.


Koulussa pojalla oli kaikki mennyt hyvin. Ja ylläykseksi huomasin pojalle tulleen monta jo kertaalleen opittua mutta käytön puutten vuoksi unohdettua hollannin kielistä sanaa. Eli suunta on hyvä. Huomenna ei koulua vaan vähän kerhoilua. Ja päivällä tulee entinen naapuri kylään. Hyvä päivä siis tiedossa.

Eilen tein muutaman kivan ja lompakkoystävällisen löydön ruokakaupassa.


Puisia kirjaimia pojan huoneeseen. Näistä saa yleensä maksaa itsensä kipeeksi sisustuskaupoissa joten tähän asti on jäänyt hankkimatta. Mutta nyt kun hintaa näille oli vain 1,99/kpl en voinut olla ostamatta. 


Sisustustarroja joita kaikissa blogeissa tuntuu vilisevän enemmän tai vähemmän. Näille ei vielä ole paikkaa päätetty mutta eiköhän ne johonkin seinään päädy.

Tämän mukavan, vähän stressaavan päivän päätteeksi menen ottamaan lasin viiniä ja painun vällyjen alle lukemaan kirjastosta lainattua huonoa kirjaa. 
Huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Etsiskelin Hollannissa asuvien blogeja ja nyt löysin myös tänne!

    Mukavaa iltaa huonon kirjan (eikö se kannattaisi ennemmin vaihtaa hyvään?) parissa! :)

    VastaaPoista
  2. Mirja: Heippa Mirja. Kiva kun löysit tänne. Käväisin pikaisesti sinunkin blogissa mutta palaan uudelleen ajan kanssa:)
    Hyvään kirjaan tosiaan olisi hyvä vaihtaa. Mulla vaan sattuu olemaan sellainen pakkomielle että kaikki mitä kirjastosta lainaa, on luettava.. Joten olen jumissa huonon kirjan kanssa viimeiselle sivulle asti:)

    VastaaPoista