lauantai 15. lokakuuta 2011

Erilainen lauantai

Mukavaa lauantaita sinne! Täällä on menty kiireellä koko päivä. Poika ja mies kun läheti hakemaan autoa niin minä jäin kotiin siivoamaan. Oli ihanaa kerrankin siivota rauhassa ilman että joku kulkee perässä ja sotkee sitä mukaa kun saa siistittyä. Ja nyt on mukavaa kun on siisti koti. Vähän piti tavallista paremmin siivota sillä tänään meille tulee miehen muutama työkaveri syömään. Tehdään tortilloja että päästään vähällä vaivalla ja tiskillä. Ja onhan ne kyllä hyviäkin:)

Ja nyt kun kerrankin on suht siistiä niin nappasin muutaman kuvan meidän olohuoneesta. Muuten kun meillä on paikat kun hirmumyrskyn jäljiltä. Leluja kaikki nurkat täynnä. Eikä sellaista ole kiva kuvailla.


Näköjään sinne on jäänyt tulin käsinojalle Iggle Pigglen viltti...


Tarkoitus olisi jossain vaiheessa vähän tapetoida. Minun makuun tuo on vähän liian tumma.


Jos minulla olisi miespuolisia lukijoita. Tämä olisi varmaankin heille mieluisin kuva. Telkkari.


Tässä oli vielä aamulla kasa DVD-levyjä mutta kannoin ne kaikki vaatehuoneeseen piiloon. Vähän on pakko vieraille lavastaa..

Nyt mene laittamaan vähän meikkiä naamaan ja valmistelemaan ruokaa.
Rentouttavaa iltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Viihtyisää ja kaunista teillä:)

  Mukavaa iltaa:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Oi, toi pieni kasvihuone tossa alimassa kuvassa on ihana ja kiva idea laittaa sinne vihreitä kynttilöitä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos:) Idea laittaa kynttilät tuonne kasvihuoneeseen lähti siitä kun siivosin ja järjestelin uudelleen tavaroita ja nuo kynttilät jäi vähän ylimääräisiksi ja laiskana en jaksanut lähteä viemään niitä ylös joten "tungin" ne tuonne kasvihuoneeseen. Eli vähän vahingossa olin luova:)

  VastaaPoista