perjantai 21. lokakuuta 2011

Hupsistarallaa

On se vaan kumma, että vaikka kuinka sitä on mielestään säästökuurilla ja yrittää pitää ne kukkaron nyörit umpisolmussa niin silti sitä huomaa seisovansa kassajonossa sylissään kaksi paria kenkiä. Niin huomaamatta se tapahtuu että vasta kotona sitä miettii että niin, olihan meillä vissiin joku viikobudjetti josta nämä kengät söi ison osan. No, ensi viikolla sitten paremmalla onnella.

Noita mustia ehdin jo kahteen otteesseen käydä kyttäämässä eikä kummalakaan kerralla ollut oikeaa kokoa. Aika suositut tuntui olevan. 
Ja noi toiset oli vähän heräteostos. Näytti omaan silmään niin kivoilta. Ja korkeasta korosta huolimatta supermukavat jalassa. 
Periaatteessa eivät kovasti lomakkoa rokottaneet mutta kun on se iso matka tulossa niin olisi hyvä säästää kaikki ylimääräinen sinne. Yritys on kyllä kova mutta naisen mieli vaan on niin heikko. Varsinkin kun on kyse kengistä. 

Nyt kun on synnit tunnustettu niin voi siirtyä muihin aiheisiin.
Eilen väsäilin itselleni uuden rannekorun jonka mallin näin joskus näillä moninaisilla surffailuillani. Siellä tosin tämä oli toteutettu muttereilla, joita minäkin alkuun kokeilin mutta lanka oli liian ohutta eikä jälki ollut hyvää joten päädyin näihin metallirinkuloihin.Aikaa siihen kului ihan kiitettävästi ja alkuun oli tekniikka vähän hukassa. Mutta sitten kun alkoi sujua niin olisin voinut jatkaa vaikka koko päivän.


Näitä tulee varmasti tehtyä lisää kunhan pääsen taas hakemaan tarvikkeita.
Pienen pieni kitinäosio vielä tähän loppuun. 
Aiheena tällä kertaa passikuvat. Kävin ottamassa passkuvat uutta passia varten jo aikaa sitten mutta kun en sitten ollut varma että oliko ne oikean kokoiset niin kävin varmuuden vuoksi ottamassa uudet. Ja tällä kertaa olin laittanut ohjeet ja mitat ylös ja kerroin sitten kuvaamossa että millaiset ne pitää olla. Täti sitten kertoi että euroopassa on kaikkialla standardikoko passikuvissa. Suomen suurlähetystön sivuilla oli kuitenkin erikseen mainittu että oikean kokoisia kuvia ei saa automaattisesti koska hollantilaiset passikuvat on normaalisti pienempiä. No, kuitenkin. Kuvat otettiin ja nainen kuvaamossa kuitenkin sanoi että jos on jokin ongelma niin saan uudet kuvat ilmaiseksi. Tänään sitten mentiin suurlähetystöön uusien kuvien kera ja niinhän siinä sitten kävi että väärän kokoisia olivat. Ja kaikenlisäksi en ollut tarkistanut kuvien laatua ollenkaan koska oletin että ne olivat kunnossa ja kävi ilmi että kuudesta kuvasta vain yksi oli kelvollinen. Kahdessa kuvassa oli joku roska silmän kohdalla ja muut oli vaan leikattu päin... Onneksi kuitenkin suurlähetystön täti sai kuitenkin väärän kokoista kuvaa suurennettua oikeanlaiseksi ettei tarvinnut lähteä uusia kuvia hakemaan.
Taidan kiikuttaa kuvat huomenna kuvaamoon ja vaatia uudet silti. Tuskin ovat käyttökelpoisia muuallakaan.

Ulkona paistaa aurinko ja pizzaperjantai odottaa!

1 kommentti:

 1. Täällä toinen kenkähullu
  ja aina sitä miettii voisko ne jättää
  kauppaan,
  mutta usein tulee ostettua:P

  Nuo karvareunuksiset on tosi kivat
  mustakin;)

  Täällä syötiin pitsaa
  kans tänään:P

  Jamssi

  VastaaPoista