keskiviikko 19. lokakuuta 2011

There is a ghost in my bedroom

Tätä postausta olin tekemässä jo monta tuntia sitten mutta jostain syystä en saanut kuvia ladattua koneelle. Joten nyt uusi yritys.

Alunperin kirjoitin siitä kuinka eilinen ei mennyt yhtään suunnitellusti vaan päädyttiin. Ja pitkä ja tylsä tarina lyhyesti, päädyttiin pojan kanssa kotoilemaan lähes koko päiväksi.
Tänäänkin olen ollut sisätiloissa oikeastaan koko päivän. Mies vei ja haki pojan hoidosta ja meni nyt illalla työillalliselle. Huomenna ryhdistäydyn ja kokeilen saanko raikkan ilman myrkytyksen. Pitkään on suunnitelmissa ollut laittaa taas lenkkikengät jalkaan ja lähteä juoksemaan. Toteutus on vaan ollut hankalaa. Ja onhan minulla tuo liikkumista haittaava vakava vammakin. Nimittäin sykemittarista on edelleen patteri loppu. Ja tällaiselle henkeen ja vereen laiteurheilijalle ajatus ilman sykemittaria liikkumisesta tuntuu järjettömältä... (tekosyy se on pienikin...)

Aaveita, niitä on meille muuttanut kaksikin kappaletta. Yksi oli tarkoitus ostaa mutta jostain kumman syystä niitä sai ostaa vaan pareittain. Onneksi mies oli höveliäällä päällä ja suostui sen enempää kyselemättä vilauttamaan visaa. Toiselle oli jo paikka mietittynä. Meidän makuuhuone.


Vaikka tiesin yllä olevan näkymän olevan todennäköisempi kuin alakuvassa


Tähän kohtaa tuoli tuskin jää jo esitellystä syystä johtuen ja lisäksi tässä ollessa se blokkaa ikävästi pääsyn vaivalla rakentamaani kirjastoon.. Mutta siinä kohtaa johon tuolin haluan sijaitsee tällä hetkellä television jalka (?) ja epämääräinen kasa vaatteita ja  tavaroita.

Toinen aaveista on keittiössä  ja toiveena olisi löytää sille järkevä paikka jostain alakerrasta. Muussa tapauksessa otan sen tänne vieras-,työhuoneeseen.
Kartellin himoni on nyt (ainakin toistaiseksi) tyydytetty.

Meillä satoi tänään rakeita. Yritin niitä kuvatakkin mutta niistä jokseenkin säälittävistä otoksista ei oikein saanut selville mikä oli rae ja mikä roska joten jätän esittelemättä.

Eilen illalla käytiin rautakaupassa hakemassa muutamat listat ja korun osia.
Niistä lisää kunhan valmistuvat.

Mukavaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti