sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Lorvailua

Meidän viikonloppu on taas hujahtanut kiireiden merkeissä.
Viikolla täällä menee kaupat todella aikasin kiinni joten isoimmat ostokset on aina hoidettava viikonloppuisin tai perjantaisin kun kaupat on 8 tai 9 auki.
Ja tälle viikonlopulle oli pitkä ostoslista mitä piti vielä ostaa häitä varten joten oli pakko aloittaa kaupassa ravaaminen jo perjantaina. Sieltä kotiuduttiin vasta myöhään ja poika oli yliväsynyt ja sai kamalan raivari/temppuilu/enteemitäänmitäkäsketään kohtauksen ja nukahti lopulta vasta vähän ennen yhtätoista... Ei kiva.
Ja tietenkään ei edes löydetty kaikkea mitä lähtettiin ostamaan.
Illalla sitten pähkäiltiin miehen kanssa että mistä löydetään kengät ja korut ja pojan vaatteet plus muita pikkujuttuja. Tuntuu että olen kolunnut kaikki lähikaupat jo.
Päätettiin sitten lähteä lauantaina aamulla ajelemaan Saksaan isoon ostoskeskukseen. Samalla reissulla saatiin ostettua sitten niitä iloliemiä sinne häihin.

Tässä kuvasatoa siitä mitä "ylimääräistä" jäi viikonloppuna käteen.


Vihdoinkin löytyi kello joka oli molempien makuun ja tarpeeksi iso.


Näihin kruunun mallisiin koristeisiin ihastuin pitkän aikaa sitten kun näin niitä jossain sisustusliikeessä. Olivat vain omalle kukkarolle turhan hintavia ja olen etsinyt halvempia versioita vaikka mistä. Nyt löytyi sitten tämä yhden tuikun kruunu, mutta jäljellä oli vain tämä yksi. Jostain pitäisi löytää lisää.

Saksan ostokset oli aika hääpainotteisia (niin kai oli tarkotuskin..) Enkä alkanut niitä kuvailemaan. Vai olisiko joku halunnut nähdä rivin kuohuviinejä, punaviinejä ja oluita?
Pienimmälle juhlijalle löytyi vihdoin viimein puku. Ja kengät.


Ihan perus mustapuku. Vähän sitä täytyy ehkä ompelukoneelle näyttää... Kunhan herra suostuu yhteistyöhön. Mutta noi kengät oli ihan huiput. Ehdin jo pelätä että joudun ostamaan ne sellaiset kiiltävät kengät mitä en missään nimessä olisi halunnut mutta jokaisessa kaupassa on tarjolla vain niitä. Mutta onneksi löytyi nämä.


Tietysti oli pakko ostella vähän omiakin juttuja.
Kivan värisiä lakkoja oli paljon mutta päädyin vain kahteen. Mies kiitteli kun tuli taloon taas lisää kynsilakkoja.. Testimielessä ostin luomivärinpohjustusaineen ja ton anti red pohjan. Eivät paljoa lompakkoa rasittaneet.Tämä päivä on mennyt vaan lorvaillessa. Ollaan vaan oltu yhdessä. Grillattiin lounasta ja nyt pojat nukkuu päikkäreitä. Mukava sunnuntai. Ja sateeton (kop kop kop).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti