maanantai 1. marraskuuta 2010

Sairastaja ei tervettä päivää näeNiin se meni viime viikko sitten sairastaessa.
Poika alotti flunssailun jo heti alkuviikosta. Nenä vuoti niin että olis voinu ämpärin sitoa siihen alle ettei ois tarttennu paperin kanssa juosta perässä. Siihen päälle kamala yskä ja vähän lämpöä. Mutta sen verran vähän että jaksoi riehua ja kiukuta äidille ja kieltäytyä kaikesta. Syömisestä, pukemisesta, pottailusta ja ylipäätään tottelemisesta. Kipeilyn piikkinhän se suurimmaksi osaksi meni mutta kyllä välillä meinas huumori loppua.
Niinpä meijän viime viikon ohjelma koostukin lähinnä nukkumisesta, kirjojen lukemisesta ja piirretyistä.
Kaiken kruunasi se että torstaiaamuna pojan silmä oli niin täynnä rähmää ettei saanut sitä auki. Silmätulehdus. Siis lääkäriin. Lääkäri sitten tivas meitä että miksi ei tuotu lasta läkäriin jo maanantaina kun flunssa alkoi. Eli meidän olis hyvinä vanhempina pitäny tietää jo maanantaina että pojalle tulee torstaina silmätulehdus. Miten mä en sellasta tajunnu...
No lääkäri kuitenki totes että tulehdus on molemmissa silmissä ja määräs lääkettä.

Viikonloppuna mies onneksi otti hoitovastuun niin pojasta, kodista kun minustakin. Mäkin meinaan kehitin lauantaina itselleni jonku flunssan lauantaina joka onneks nyt on jo menossa pois.

Meillä on sairasteltu tänne muuton jälkeen niin paljon että väkisinki tulee mieleen että tässä kämpässä on muutakin vikaa kun ruma kokolattiamatto ja liian pieni keittiö.
Pois pitäis päästä ja äkkiä mutta ostaa vai vuokrata. Ja mistä ostaa tai vuokrata?
Isoja päätöksiä pitäis siis tehdä.

Mun piti ladata tänne muutama kuvakin mutta jostain syystä mä en saa siirrettyä niitä oikeisiin kohtiin. Ehkäpä huomanna sitten paremmalla onnella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti