perjantai 12. marraskuuta 2010

Tuloksia
Tässä tulee nyt ne jo eiliselle lupaamani testitulokset uusista kynsilakoista.

Homman nimi oli siis se että lakataan kynsi ensin Essencen metallic kynsilakalla ja heti lakkauksen jälkeen laitetaan se magneettiläpyskä kynnen päälle. Niin lähelle kynttä kun mahdollista. Noin 30 sekunttia ohjeessa sanottiin.
Tuloksena piti kynteen muodostua erilaisia raitoja riippuen siitä miten päin sitä läpyskää pitää.

Ja miten se toimi käytännössä.

Noh. Lakka oli kyllä peittävää ja siinä on paljon pigmenttiä. Mutta koska lakka on metallinhohtoista oli vaikeuksia saada tasaista jälkeä.
Ja koska hommassa piti olla todella nopea, ei korjailuun oikeastaan ollut varaa.
Kun olin toisen käden kynnet lakannut, päätin aloittaa alusta koska mitään raitoja ei ollu näkyvissä. Toisella kierroksella pidin sitä läpyskää yli minuutin ja sitten vasta alkoi jotain näkymään. Ja sen magneetin tehon kyllä tunsi kynnessä muutaman ensimmäisen sekunnin ajan. Että kyllä kai siinä jotain tehoa on.
En saanu kuitenkaan raitoja näkymään kun peukalossa jonka lakkasin ensin vaikka pidin kuinka kauan läpyskää kynnen päällä.

Yhteenvetona vois sanoa ettei minusta ainakaan ole vaivan arvoista. Lakkaukseen menee tuhottomasti aikaa kun joutuu pitelemään sitä magneettia ja mulla ainakin monesti sitten koski se läpyskä kynteen ja lakkaus oli pilalla.
Kaikki lakat on kyllä nätin värisiä sellaisenaan ettei ne ihan hukkaan mene.


Tässä lopputulos siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti