tiistai 16. marraskuuta 2010

Syksyn lehtiäKoska täältä tilaamani lehdet ei vielä ole löytäneet tietään meidän postilaatikkoon ja koska anopin minulle tilaama Kodin Kuvalehtikin on jossain teillä tietymättömillä annoin itselleni tänään luvan ostaa "päiväkahvilukemista."

Olen varmasti jossain vaiheessa maininnut että rakastan lukea lehtiä.
Muotilehtiä, sisustuslehtiä, ruokalehtiä, käsityölehtiä...
Kuukausi sitten päätin kuitenkin laittaa itseni lehtien ostokieltoon koska juuri tilasin muutaman lehden ja ennestään mulle on jo tullut Marie Claire, Harper's Bazaar ja Kodin Kuvalehti.

Tämä viimeksi mainittu on siitä hauska että se ilmestyy vähän millon sattuu. Yleensä viikon tai puolitoista myöhässä. Jos siis löytää meidän postilaatikkoon ollenkaan. Sanoma Magazinesiin ollaan soiteltu erinäisiä kertoja ja niiden vastaus oli että koska meitä ulkoimalta tilaavia on niin vähän että joskus unohtavat sen lähettää!! Hyvää asiakaspalvelua siis. Myös kysyivät että onko mahdollista että joku sen varastaa meidän postilaatikosta. Niin että meidän lukitusta laatikosta joku hollantilainen varastaisi suomalaisen lehden. Kyllä, todennäköisyys tähän on todella suuri.
Ja koska amerikasta tilaamani lehdet on postilaatikossa suunnilleen samana päivänä kun ovat kaupan hyllyssä ja Kodin Kuvalehti puoltoista viikoa myöhässä pelkään että laittavat sieltä jonkun kausiapulaisen fillarilla tuomaan sen lehden meille. Mitään muuta syytä en ole vielä keksinyt.

No mutta. Eiköhän siinä ollut taas tarpeeksi asiakaspalautetta tälle viikolle.

Tässä siis minun päiväkahviseurani.


Marie Claire Idées.
Tutustuin tuohon lehteen ensi kerran kun ostin irtonumeron Brysselistä. Ja ihastuin heti.
Kauniita kuvia ja ihania ideoita.
Kauniita sisustuskuvia.
Ruokaohjeita.
Näiden toteuttamiseen tosin taidan tarvita sanakirjan. On päässyt vähän ranskan kieli ruostumaan.


Nyt menen vielä vähäksi aikaa tohon sohvan nurkkaan selaamaan tätä.

Illalla meillä leivotaan pipareita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti