tiistai 12. elokuuta 2014

Pirulliset muumit

Nyt tulee tunnustus jolla ma varmaan menetan ne viimesetkin lukijat.
Mutta. Ma inhoon muumiastoita. Tai no en varsinaisesti niita astioita vaan sita kerailyhuumaa. Musta on hullua etta ihmiset maksaa kauheita summia jostain mukeista ja kupeista jotka on ihan samoja kuppeja kun ne perus kokot(ko?) mutta niihin on vaan muutamalla sentilla painettu kuva. Ja viela parhaassa tapauksessa Thaimaassa.
 Ja kylla ne musta on kivoja. Mutta ku niita on kaikilla. Ja niita oikeestaan pitaakin olla kaikilla. Suomalaisilla. Ja varsinkin ulkosuomalaisilla.
Ehka ma oon vahan kaksinaamanen tan asian kanssa koska ma ite taas kerailen melkeen mita vaan arabiaa. Jotka kanssa on tehty Thaimaassa. Mutta ma en osta niita oikeestaan ikina tayshintasena ja saan niita yleensa aina lahjaksikin. 

Mutta siis niihin muumeihin.
 Meilla on ollu muutama muumiastia jotka pappa on pojalle ostanu. Ja meilla kylla tykataan muumeista tottakai. Oon vaan paattany etten niita ikina itse osta.

Kunnes sitten kotikaupunkini Anttila lopettaa ja siella oli loppuunmyynti...


Me oltiin siella aitin kanssa ihan vaan kiertelemassa ja kattomassa josko jotain tarpeellista olis halvalla. Kun sitten nain yhen hyllyn luona kamalan maaran naisia jotka haslas ja hoslas siina ja kaikilla kilisi koriin jotain. Hetihan ma ajattelin etta tuolla on pakko olla jotain ostamisen arvosta. Maailman viimeinen pala leipaa kenties..
Ja kun paasin sitte vahan lahemmas kattoo niin muumiastoitahan kaikki siella hamstras.
Ja kylla mulla kavi (kai) mielessa etta en ma noita tartte mutta jotenki se huuma sitten tarttu muhunkin. Muumiastioita "halvalla". Pakko siis ostaa.

Vasta aitille paastyani ma ihmettelin etta mitas hittoa tassa nyt oikeen kavi?
Ja miten ma tan selitan mun miehelle?
5 kulhoa ja 3 mukia ja yks ateriasetti. Huh huh.

Oli mulla ollu nakojaan joku pieni logiikkakin naita hamstratessa.

Pojille omat mukit ja kipot.
Isolle poliisimestari siita syysta etta siita on tullu kauhee kielikello.
Ja pienelle hosuli kun siita on tullu niin hirvee hosuja. Uutta pitas oppia kokoajan vaikkei vanhakaan oo viela ihan hanskassa.


Pienelle taa ateriasetti. Kun isompikin sai syntyessaan omansa. Tosin ei muumia.


Naa kolme kippoa ja muki on sitte vahan arvotus.



Ton yhen kipon nimi on muutto etta se on kylla enemman ku sopiva meille. Mutta oltas varmaan tultu toimeen ilmanki. Varsinkin ku tilasta on muutenki puutetta.

Sellanen tunnustus talle paivalle. 
Mites te lukijat? Loytyyko muumiastoita?

2 kommenttia:

  1. meillä ei taida olla kuin muumihaarukoita ja yks lautanen:D mä en mylöskään ihan ymmärrä sitä kauheeta polemiikkia noiden astioiden suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes. Ees yks muukin joka ei oo haksahtunu tohon kulttiin :)

      Poista