lauantai 22. helmikuuta 2014

Kotia

Voi etta ma odotan sita paivaa kun ollaan saatu muutettua. Ensinnakaan en enaa jaksaisi tata yksin oloa lasten kanssa, toisekseen en jaksaisi enaa pakata(vaikkei me viela edes olla alotettu kunnolla..) ja taa alituinen siivoaminen nayttoja varten arsyttaa myos. Niin ja toki se pieni stressi taustalla etta saadaanko taa myytya. Ja koska. 

Mutta yksi stressi on ainakin vahemman. Meille nimittain loyty vihdoin Englannista koti. Kuvista naytti ihan kivalta ja mies kavi paikan paalla viela katsomassa. Vahan siina on vahemman nelioita kun tassa nykyisessa joten taytyy yrittaa ehka myyda joitain huonekaluja. Ja paljon vaatetta ja muutakin olisi kiva myyda mutta kun ei piru vie taalla ole niita kirpputoreja. Enka roskiin viitsisi heittaa.

Joka tapauksessa, tanaan meilla on taas naytto ja ollaan yritetty vahan siistia tata kaaosta. Ja ajattelin etta nythan on hyva ottaa kuvia tasta kohta entiseksi jaavasta kodista.

Tassa on meidaan makuuhuone. Remontoitiin taa taysin ja jos voisin niin pakkaisin taman huoneen mukaan. Harmi kun juuri kun sain vihdoin sain sisustaa oman haluni mukaan ja nyt siita taytyy luopua.



Ja vaatehuonetta jaan kylla kaipaamaan myos. Vaikka se alkoikin jo jaada pieneksi.


Kylpyhuone oli tallainen kun muutettiin. Sille ei ole tehty mitaan.


Tykkasin siita etta tama on niin tilava. Kaapistot ei varsinaisesti ollu mieleiset mutta ei viitsitty niita alkaa vaihtaa.


Ja tassa meijan eteista. Lipasto ei normaalisti ole tuossa. Mutta sai nyt vaistya muuttolaatikoiden tielta.


Nyt peukut pystyyn etta joku kohta kavelee sisaan ja ihastuu tahan yhta paljon kun me muutama vuosis sitten!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti