tiistai 25. helmikuuta 2014

Helpotusta muuttoon

Me saatiin eilen muuton kannalta mahtavia uutisia. Meidan ei tarvikkaan itse pakata tavaroita vaan muutofirma hoitaa pakkauksen, auton lastaamisen ja purkamisen toisessa paassa. Taytyy sanoa etta taa on suuren suuri helpotus. Pakkaaminen ei muutenkaan oo ihan sita lempihommaa saatikka sitten etta on noi kaks pienta hurjaa kokoajan hairitsemassa. Toi isompi hurja kun ei oikeen oo viela kasittanyt sita etta ne tavarat pitais olla niissa laatikoissa sinne uuteen kotiin asti, vaan availee jo pakattuja ja levittelee tavarat ympariinsa. 
Ja vaikka mua hieman hairitsee etta joku vieras tulee raplaamaan mun tavaroita niin kestan sen mieluummin kun sen ahdistuksen pakkaamisesta. Mita sitten jos joku ventovieras saa tietaa etta mulla on kaapissa mausteita vuodelta 2003. Tai etta viela 32-vuotiaanakin omistan Britney Spearsin CD:n.

Ja naista uutisista innostuneena paatin leipoa laskiaspullia. Valiakos silla ettei varsinainen laskiainen viela ole. Edellisista laskiaispullista olikin sitten niin kauan aikaa ettei lapsukaiseni edes tiennyt mita moiset pullat edes on.


Ja hieman ilmeen perusteella epailtiin aidin mielenterveytta kun kerroin etta pullan valiin laitetaan hilloa ja kermaa. Mutta hyvinpa ne maistui niin meille isoille kun tolla pienemmallekkin. Ihan pienin sai vain katsella sivusta kun muut massytti herkkuja.


Pojalla on tama viikko hiihtolomaa. Ja vaikka mikaan pakko ei koulujuttuja olekkaan tehda niin sain sen kuitenkin eilen tekemaan vahan kirjoitus-ja laskutehtavia.


Pojalla kouluinnostus on suuri ja voin vaan toivoa etta se myos jatkuu seuraavassa koulussa. Mika koulu se sitten lieneekin. 

Nyt me lahdetaan pienelle happihyppelylle kun sadekkin naytti vaistyvan ja aurinkokin pilkottaa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti