keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Taas koukussa




Moikka. Uusi vuosi ja uudet kujeet taas. Nyt olis tarkotus ihan oikeesti palata bloggailun pariin. Kun on sita aikaa vahan enemman. Blogi on ollu mielessa paivittain mutta paatin etta nyt nain vuoden alusta alotan kun ei oo mitaan hairio tekijoita. Noitten lasten lisaks.
Mun aiti oli taalla apuna pari kuukautta enka halunnu kayttaa sita aikaa koneella vaan omistautua viettaa lasten ja aitin kanssa laatuaikaa. 

Hieman haastavaa taa kylla on koska annoin tyokoneeni pois. En siis ole palaamassa enaa tyoelamaan taalla. Ja nyt siis pitaa tulla toimeen padilla niin kauan kunnes oikea lappari loytyy. Ja jotenki ma en vaan osaa kayttaa tata... Mutta kai se tasta.

Mina joka addiktoidun todella helposti kaikkeen, olen saanut koukutettua itseni vlogeihin. Nyt kun olen saanut vierotettua itseni edes vahan pinterestista niin tama tuli tilalle. Rakastan yli kaikkien muiden ohjelmien realityja. Siis sellasia oikeista ja tavallisista ihmisista tehtyja. En jaksa mitaan kilpailuja tai julkkiksia vaan ihan niita tavallisia. Joku saattaakin muistaa mun hehkutuksen Iholla sarjasta joka vei mut mennessaan.
No joka tapauksessa mina, joka en taalla juurikaan edes omia kuviani julkaise olen harkinnut omaa vlogia.. Hullua vai mita? Ehkapa aloitan julkaisemalla taalla muutaman ja katsotaan mihin se johtaa. 
Nahtavaksi jaa.
Ja jos joku osaa vinkkailla hyvia vlogeja niin antaa tulla.
     

                            
                   



1 kommentti: