tiistai 7. tammikuuta 2014

Pysyttaisko budjetissa?

Talla universumilla taitaa olla jotain mun bloggaamista vastaan. Heti kun mainostin etta nyt alan taas saannollisesti bloggaamaan niin meijan nettiyhteys alko patkia. Ja jostain syysta aina kun kirjotin tanne jotain ja yhteys katkes niin kaikki kirjotukset katos ku tuhka tuuleen. Mutta katotaan miten nyt kay. Ehka bloggeri ei vaan tykanny mun aiheista.. Ken tietaa.
Mutta siis, uus alku. 
Ma en varsinaisesti tehny mitaan uudenvuodenlupauksia mutta yritan tassa vahan skarpata muutamalla osa-alueella. Ja mun uusvuos alko vasta nyt maanantaina kun mies taas lahti maailmalle hommiin ja me jaatiin poikain kanssa kolmisin. Jotenki kun mies oli kotona niin en osannu oikee toimia normisti. Miehella oli siis noin kolme viikkoa lomaa tossa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ja se ei oo koskaan ollu kotona noin paljo. 

Tarkotuksena oli taas alottaa monennenkohan kerran kukkaron kiristys. Varsinkin tolla ruokapuolella.  Me ollaan nyt elelty vahan leveesti loppuvuosi ja osteltu mita sattuu sen enempia suunnittelematta ja paljon on menny ruokaa roskiin. Joten on korkee aika taas palata ruotuun. Ja tietenkin kun paatin alkaa vahan saastaa niin loppualet alko yhessa mun parhaista alebongaus paikoista. Joten kavin tietty vaha sinne tuhlaamassa. Mutta ruokapuolella kavin hakemassa sen verran taytetta kaappiin etta ei pitais olla tarvetta muuhun koko viikolla kun ehka hakea maitoa.

Ja talta mun ensimmainen satsi naytti



Meilla oli ruoat parille seuraavalle paivalle joten mitaan lihoja ei tarvinnu ostaa. Leivan ostamisen paatin lopettaa koska sen laatu paaosin on ala-arvosta ja paatyy meilla melkeen aina roskiin. Joten meilla syodaan tasta lahtien nakkaria tai itse tehtya leipaa.

Toisesta kaupasta kavin viela hakemassa banaania ja parit jutut mitka oli tarjouksessa.



Vahan mentiin yli budjetin koska paatin ostaa pesuaineita kun halvalla sai :)
Mutta muuten kylla pysyin paatoksessa olla ostamatta mitaan turhaa.
Kaikkeen tahan kaytin noin 53€.
Joten ihan hyva. Viela vahan voi nipistaa kunhan paasen vauhtiin.

 Nyt pikku N:n kanssa vaunuilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti