torstai 23. tammikuuta 2014

Neulottuja pantoja

Ma yritan valilla tassa kaaoksen keskella ottaa vahan "omaa aikaa" ja tehda jotain itselle mielekasta. Pakko valilla saada ajatukset pois tasta kaikesta ja keskittya ihan muuhun. Niinpa oon ottanu kutimet esille ja neulonu millon mitaki. Muutamat pipot ja lapaset ja tossuja pienelle.
Nyt sitten innostuin neulomaan pantoja. Nehan on tainnu olla muotia jo jonkin aikaa mutta mahan oon aina naitten kanssa tallanen myohaisherannainen... 

Ensin tein helmineuleesta tallasen rusettipannan


Ja sitten peraan tallasen lettipannan


Nyt on kaks pantaa suojaamassa korvia tuulelta.
Eilen poikien nukkuessa paivaunia viela virkkasin pienimmalle uuden pipon. Se on viela viimeistelematta mutta kunhan saan sen valmiiksi niin laitan kuvan. Mahan en oo mikaan virkkaaja ollenkaan vaikka haluaisin senkin taidon osata. Mutta pieni projekti paksulla langalla niin hyva tuli.

Pakko viela vahan taas paikallisista purnata. Aamulla meinasin ajaa kolmen ihmisen paalle kun ajetaan pilkkopimeella ihan mustissa vaatteissa ilman minkaanlaista heijastinta tai valoa. Mua niin alko arsyttaa kun sitte heristellaan nyrkkia niinku se olis mun vika. Joka talvi ma samaa asiaa kiroan mutta koskaan aikasemmin ei oo ollu nain lahelta piti-tilanteita kun nyt. Ja onhan naita ihmisia toki suomessakin jotka ei heijastimia tai valoja kayta mutta taalla heijastin on sellanen harvinaisuus etta niita kayttaa lahinna vaan juoksijat.

Eipa kai mulla muuta tahan oo. Huomenna ihana perjantai. Mies tulee kotiin ja ennen sita tulee yksi tyokaveri kylaan. Toivon etta ehdin pyorayttaa korvapuustit meille kahvin kanssa.

Mukavaa paivan jatkoa ja heijastimet heilumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti