sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aitienpaiva

Mun elamani miehet puuhailee keittiossa kakkua ja aamupalaa. Minulta on paasy kielletty. Minut kaskettiin sohvalle ja kaikki tarpeellinen on tarjoiltu tahan.
Kahvia,mansikoita ja sain nuolla kermavaahdot toisesta vatkaimen "terasta" (mika sen nimi on?) ja toisen puhdisti poika. Kaikki tuntuu sujuvan hyvin eika minun apua ole tarvittu.
Pojat neuvottelevat nyt siita mika olisi soiva laulu aitienpaivaksi. Pojan mielesta pitaisi laulaa hyvaa syntymapaivaa ja iskan mielesta jotain muuta. Jos tunnen pojat niin hyvin kuin luulen kakku tarjoillaan pienimman pojan tan hetkisen lempilaulun saestyksella. Siis poika saunoo. Alkaa kysyko...


Elama on edelleen hektista. Vapaa-aika on kortilla. Mun tyopaikka muutti Hoofdorppiin joten tyomatka piteni puolella. Ajassa onneksi se piteni vain n.10 minuuttia. Siis jos ei ole ruuhkaa.
Toissa on kiiretta ja paivat venahtaa helposti yli vaadittujen tuntien. Jostain syysta mun palaverit on siirretty aamuista iltapaivaan. En tykkaa.


Viikonlopuista meilla otetaan kaikki ilo irti. Eilen kaikkien pakollisten reissujen jalkeen kaytiin ruokkimassa sorsia ja kavelylla.
Oon varmaan kertonu tan jo miljoona kertaa mutta en vois olla tyytyvaisempi meijan kodin sijainnin valintaan. Me tykataan tasta alyttomasti. Siksi me ei oikeestaan ees harkita muuttamista vaikka tyomatka onkin pitka.


Meijan lempi puistossa alkaa marjat ja hedelmat pikkuhiljaa kyspsya.


Ja kasvimaalle on kayty istuttamassa vaikka mita




Kotimatkalla tarvitttin kantoapua




Sorsia piti vahan ojentaa kun ne rupes tappelee leivanpaloista.



Taas tallanen luontokuvaplajays. Meilla vaan ollaan aika intona kevaasta. Vaikka ilmat on taalla ollu vahemman kevaisia. Mutta kai se kesa sielta joskus tulee.
 Melkeen kaikki istutukset talle kevaalle on tehty. Pihalla kasvaa tomaatteja, paprikaa, porkkanoita, mansikoita, yrtteja, tomaatteja, kurkkua, herneita ja papuja.
Piha alkaa loppua kesken.
Mites siella? Onko teilla kylvot tehty?

Taa lahtee nyt nauttimaan aitienpaivasta.

Kaikille aideille ja aidinmielisille oikeen ihanaa aitienpaivaa!

1 kommentti:

  1. Kivoja kuulumisia:)

    Täällä ei ole mitään paljoa istutettu
    muutamat kukat vaan.

    Pitäs alkaa laittaa pihaakin kesäkuntoon;)

    Jamssi

    VastaaPoista