maanantai 14. toukokuuta 2012

Maitokaupasta

Piti ihan vaan maitoa menna tuolta Lidlista hakemaan. Mutta jotenkin sita taas paadyin haahuilemaan hyllyjen valiin ja niin meille taas kotiutu yks ylimaarainen kapistus.
Ja kapistuksesta on todellakin tassa tapauksessa kyse, en nimittain ostohetkella (enka oikeestaan vielakaan..) ole taysin varma mika tama vehje on.
Mulla oli visio siita mika sen haluaisin olevan ja jollain tapaa se kai ne onkin.


Nayttaa vahan yhekskytluvun videoilta...

Laatikossa lukee Grafiktablett ja kayttoohjeet on tietenkin kaikilla sellaisilla kielilla ettei meista kumpikaan ymmarra. Mika tekee tan kiehtovan kapistuksen elaman tarkotuksen selvittamisesta vielakin jannittavampaa..
Kovasti asennettiin ja tutkittiin ja lueskeltiin siansaksalaisia ohjeita ja yritettiin kuvien perusteella selvittaa mita pitaa tehda. Ja monen tuskaisen minuutin jalkeen sain jotain mustaa valkosellekkin.



Juu... Etta sellanen taiteilija.
Ehka tarvitsen viela harjotusta. Ja googlen translatoria.

Huomenna mulla on etapaiva ja pitais hoidella tyot kotoa kasin. Pojalla on aamulla neuvola enka sen jalkeen viitsi lahtee ajelee toimistolle.
Meijan perheen pienin ei oikee ymmarra tata kun aiti on kotona mutta kuitenkin toissa eika ehi leikkia etta taytyy ottaa kaikki keinot kayttoon etta keksin sille jotain tekemista.
Toivottavasti edes paistaa aurinko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti