perjantai 18. toukokuuta 2012

Lattia uusiksi

Ihana perjantai. Takana rankkaakin rankimpi tyoviikko. Kaksi paivaa toimistolla ja yksi etapaiva. Tallaseen viikkoon vois vaikka tottua. Eilisen vapaan jaljilta oli moni jaanyt kotiin kun sai aamulla korotella suhtalaisen rauhassa moottoritiella. 

Meilla on ollut jonkin aikaa mietinnassa pieni projekti pojan huoneeseen. Ja koska vapaapaivaahan ei voi vaan vietaa lungisti otettiin harkaa sarvista ja siirryttiin suunnittelusta tositoimiin.
Ja tajuttiin sitten etta projektia ei voida aloittaa ennenkun huoneeseen laitetaan uusi lattia. Lattia olikin menossa vaihtoon joten ihan hyva etta se oli nyt pakko laittaa. Samalla uusitaan koko kerroksen lattia. Siis hyvastit kokolattiamatolle. Joten rautakauppaan tarpeita hakemaan ja lattiaa valitsemaan.
Hakusessa oli ensin valkoinen laminaatti mutta paadyttiinkin toisenlaiseen. Johon ihastuin taysin.


Asentaminen oli super helppoa. Ensin tietysi yritettiin tehda vaikeemman kautta ja muutaman arrapaan jalkeen suostuin viimein lukemaan asennusohjeet ja sen jalkeen homma sujui kun tanssi. Kummalista kun ei tahan ikaan mennessa ole oppinut sita etta ohjeet vois edes vilasta lapi ennenku alkaa hommiin.


Ihana ihana uusi puhdas laminaatti. Ei kylla tule ikava sita polya keraavaa vihreaa allotys mattoa.

Normaalistihan bloggaajat ottaa kuvia valmiista ja kauniista lopputuloksesta mutta ei tama. Oon niin innoissani etten malta olla esittelematta.


Jattakaa huomioimatta kauniisti asetellut tavarat ja natisti pedattu sanky.


Tapetit pitais kanssa vaihtaa ja ehka ne menee vaihtoon tana viikonloppuna.
Pojat oli kantanu tanaan huonekalut takaisin huoneeseen ja pistanyt jarjestyksen uusiksi.
Ihan toimiva.

Nyt paastaan vihdoin sen projektin kimppuun. Poika on innoissaan ja toivon etta lopputulos olisi odotusten mukainen. Siita lisaa sitten kun tulee valmista.

Eteisen remppa on vielakin vaiheessa... Jos joku  teeseitse-vaimo tai teeseitse-vaimon mies tietaa hyvan vinkin miten saada mattoliima irti portaista niin saa kertoa. Meilla alkaa keinot loppua. Kaikkea on kokeiltu ja mikaan ei toimi. Siksi hommat junnaa paikallaan.

Nyt viikonlopun viettoon!





1 kommentti: