keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ricotta-pinaattipiirakka

Tein viikonloppuna älyttömän hyvää piirakkaa ja ajattelin jakaa reseptin teillekkin.


Ricotta-pinaattipiirakka

Pohja:

200g voita
300g vehnäjauhoja
3 ruokalusikallista vettä
suolaa

Täyte:

200g pinaattia
purkki (250g?) ricottaa
2dl vuohenjuustoraastetta
2 kananmunaa
mausteita (suolaa,pippuria)
(Lisäsin vielä muutaman herkkusienen kun niitä oli kaapissa)

1.Nypi pehmeä voi ja jauhot. keskenään. Lisää vesi ja suola.
Laita taikina jääkaappiin siksi aikaa että saat täytteen valmiiksi.

2. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja mausta.

3. Kauli taikina ja asettele vuokaan.

4. Levitä täyte tasaisesti vuoalle.

5. Uuniin 200 astetta ja n. 50min tai niin että pinta vähän ruskistuu.

6. Nauti :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti