perjantai 11. maaliskuuta 2011

Lukemista

On se vaan niin tervan juontia tuo iltasin salille raahautuminen. Kun ei millään jaksais/huvittais/kiinnostais. Mutta kun löytää oikeen motivaattorin niin nouseehan se pylly ylös penkistä ja sitä kipittää kiltisti juoksumatolle. Eilen olin jo päättänyt etten enää lähde rehkimään mutta kun sitten puoliksi vahingossa päädyin katselemaan hääpukuja netistä niin kummasti sitä motivaatiota löytyikin.
En varsinaisesti laihduta häitä varten mutta haluaisin hieman kiinteytyä ja saada käsistä edes jonkun lihaksen näkyviin.

Viikonloppu on taas edessä. En kyllä valita mutta viime viikko hurahti taas ohi melkoista vauhtia.
Viikonlopulle meillä olisi taas ohjelmassa muutaman asunnon katsastus. Molemmat miehen valitsemia enkä itse ole kummastakaan kovin innoissani. Mutta eihän sitä tiedä jos vaikka tällä kertaa se koti löytyisi.

Raahasin taas suomesta kasan kirjoja ja lehtiä joita toivottavasti ehdin viikonlopun aikana vähän selailla. Kamalasti on nyt lukemisia rästissä kun kaikki tilaamani lehdetkin ilmestyi alkukuusta.

Kirjavarastoa täydensin tällä kertaa muutamalla ruoka-aiheisella kirjalla


käsityökirjoilla ja käytösoppaalla


ja parilla romaanilla


Ton Leena Lehtolaisen kirjan ehdinkin jo lukea ja se oli hyvä. Suosittelen.
Eat pray love elokuvan näin lentokoneessa matkalla Losiin enkä suoraan sanottuna tiedä miksi sitä on niin ylistetty. Ajattelin kuitenkin antaa sille vielä toisen mahdollisuuden. Monestihan kirjat ovat parempia kun niiden pohjalta tehdyt elokuvat.

Meillä paistaa aurinko. Kun poika herää uniltaa niin lähdetään taas harjottelemaan pyörällä ajoa.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti