lauantai 5. maaliskuuta 2011

Hellurei

Pahoittelut heti tähän kärkeen taas kuvattomasta postauksesta.
Vaikka ollaankin jo oltu kotona muutama päivä en ole pystynyt kasaamaan kunnollista postausta kun ollaan oltu pojan kanssa vielä vähän toipilaita.
Pojalle iskenyt vatsatauti siirtyi siis mullekkin ja taas uudestaan pojalle päivää ennen kotiin lähtöä ja meinas vähän alkaa jännittää että päästäänkö kotiin.
Onneksi kuitenkin molempien vatsat käyttäyty oikeen mallikkaasti lähtöpäivänä ja päästiin lentämään. Mutta molemmat on ollu vähän heikolla ravinnolla nää muutamat päivät kun ei oikein ruoka maistu. Siksi olokin on vähän nuutunut. Ja vieläkin täytyy jännittää kun jotain saa syötyä että tuleeko ulos ja mistä suunnasta. Mutta eiköhän se tästä.

Eilen oli mahtavan aurinkoinen päivä mutta me vaan kökötettiin sisällä. Purettiin laukut, leikittiin ja katseltiin piirrettyjä. Ja kun poika meni päikkäreille joka keväinen kutsuhuuto huuteli minua iskemään sormet multaan. Sormien lisäksi multaan pääsi tomaatin ja paprikan siemenet ja muutama yrtti. Vielä pitäisi jotain saada istuttaa kun sormet niin syyhyää. Ikkunalta vaan alkaa tila loppua. Ollappa nyt se oma piha. Ehkä ensi keväänä sitten.

Päässä on monta ideaa mistä kirjotella. Muun muassa Suomessa kokemastani valaistuksesta. Toivottavasti pääsen niitä pian toteuttamaan.
Siihen asti kuitenkin hauskaa viikonlopun jatkoa! Toivottavasti jossain paistaa aurinko. Täällä sitä ei nimittäin näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti