torstai 10. maaliskuuta 2011

Blogin alkumetreillä kerroin teille pienestä projektistani saada purkki arsenaalini pienennettyä. Aikaa on nyt kulunut jonkin verran ja edistystä on tapahtunut. Hyllyssä on nykyisin jopa tyhjää tilaa. Täysin ostolakossa en kuitenkaan ole ollut. Mutta olen oppinut ostamaan vain tarpeeseen. Uusi ostetaan vasta kun edellinen on loppumassa. Tai tarjous on TÄYSIN vastustamaton. (olen huono vastustamaan huipputarjouksia)

Muutamaan ostokseen olen kuitenkin sortunut joita ei kai voi luokitella täysin tarpeellisiksi.
Nämä Aussiet tarttui mukaan amerikan reissulla. Kovasti olen kuullut kehuja tästä merkistä ja päätin kokeilla.

Toistaiseksi testaukseen on vasta päässyt toi 3 minuutin tehohoito. Ja oli oikeen toimivaa ainetta. Ja täysin hintansa väärti. Muistaakseni maksoin noista $3.49/kpl.

Näitä piti ostaa jo edellisellä suomen visiitillä mutta unohdin täysin. En tiedä saisiko näitä jostain täältä hollannistakin mutta vielä en ole ainakaan törmännyt.


Klippoteket kuivashampoo.
Kyllähän ilman tätäkin pystyy elämään mutta monena aamuna olen kironnut tämän puutumisen hyllystäni. Korvaavana tuotteena olen sitten käyttänyt pipoa.
Tämän merkin kuivashampoo on myös uusi tuttavuus minulle mutta niinkuin monen muunkin tuotteen kohdalla, uskaltauduin ostamaan juuri tätä koska niin monessa blogissa tätä on kehuttu.

Seuraavien ostopäätökseen ei minulla taida olla mitään pätevää (teko)syytä. Olen luovuttanut. En enää edes yritä vastustaa kiusausta.


Meikit. Ja varsinkin kynsilakat. Aina vaan tulee sellainen väri vastaan mikä on niin kiva eikä sellasta just satu olemaan omassa varastossa.


Nämä oli tarjouksessa. Euron kappale. Riittääkö syyksi?

1 kommentti:

 1. Tiedän ton shoppaamisen jalon taidon ja ymmärrän hyvin sun kynsilakatkin;).

  Mäkin koitan aina nykysin miettiä
  onko jotakin ihan pakko
  ostaa ja en oo sortunu hetkeen heräteostooksiinkaan:P.

  Jamssi

  VastaaPoista