maanantai 14. maaliskuuta 2011

Viikonlopun saalis

Ei ikävä kyllä ole uusi koti. Vaikka toinen asunnoista olikin paras tähän mennessä näkemistämme asunnoista. Mutta emme ole sittenkään varmoja onko se kaupunki niin kiva.
Miehellä kyllä lyhenisi työmatka huomattavasti. Muutama sata metriä lautalle (jep, lautalle) ja muutaman minuutin ajo toisella puolella ja plop, töissä.
Tämä talo on meillä nyt hiljaisessa harkinnassa eli sulatellaan ajatusta.

Niin ja sitten se toinen asunto oli aivan toista luokkaa. Ehkä jopa kamalin tähän asti näkemistämme. Asuntoa esitteli asunnon omistaja joka kertoi asuneensa perheineen asunnossa 35 vuotta mutta olivat nyt muuttaneet uuteen asuntoon samalla kadulle. Talo oli kamalassa kunnossa ja haisi niin tupakalle että sain päänsäryn. Hinnasta myyjä oli kuulemma valmis neuvottelemaan. Muttei muutamaa tuhatta enempää. Ei muuta kun onnea vaan asuntokaupoille.

Ja kun ei uutta kotia löytynyt päätin lohdutella itseäni käymällä Primarkissa. Tarkotuksena ostaa itselle vähän keväisempiä vaatteita. Muttei niitä kyllä ostoskassiin asti päätynyt. Sen sijaan siellä oli pojalle sukkia ja kalsareita ja itselle muutama juttu.


Uskalsin sijoittaa 3,50€ tollasiin "kaventaviin" sukkahousuihin.


Bikineitä ei ole koskaan liikaa.

Ja päätin vielä ostaa uuden clutchin (sen edellisen ja vielä käyttämättömän rinnalle) kun se sopi niin kivasti näihin New Lookin kenkiin.


Ja uudet käsipainot suomeen jääneiden tilalle.


Nyt ei harmita vaikkei ehtisikään salille kun voi kotonakin treenailla.

Sellasissa merkeissä mentiin viikonloppu. Ja kovasti on kiirusta luvassa tälle viikolle.
Nyt kone kiinni ja kotitreenit käyntiin!

1 kommentti:

  1. Kivat nuo käsipainot
    mullaki pitäs kuntoilla:).

    Mukavaa uutta viikkoa!

    Jamssi

    VastaaPoista