lauantai 15. tammikuuta 2011

Hukkareissu


Tänään käytiin taas katsomassa yhtä potentiaalista uutta kotia.
Ja kuvissa se näyttikin varsin lupaavalta.
Nätti talo. Kulmahuoneisto. Kivalla alueella. Palvelut ja moottoritiet lähellä. Oma piha. Poreamme kylpyhuoneessa. Nätti sisältä ja todella valoisa.
Ja paikanpäällä todettiin että se on vielä kivempi livenä kun kuvissa. Asunto oli rempattu viimesen päälle ja kaikki suuret korjaukset oli tehty. Siis täydellinen. Eikö?

Mutta niinkuin monen muunkin asunnon kohdalla todettiin että se on liian pieni.
Alakerran olohuoneen ja keittiön kanssa olisin vielä ehkä voinut elää mutta yläkerrassa oli aivan liian vähän tilaa. Toinen makuuhuoneista oli niin pieni ettei sinne varmasti olisi saanut edes pojalle sänkyä mahtumaan. Eikä säilytystilaakaan oikein ollut. Ja jos meille jossain vaiheessa tulee vielä perheenlisäystä olisi kiva olla 3 makuuhuonetta.
Kylppäri oli kyllä ihanan tilava ja poreamme olisi kyllä aika luksusta.

Etsintä siis jatkuu. Ehkä joku joskus haluaa myydä meille talon joka on suuren suuri ja nätti ja jossa on iso piha. Mielellään sijaitsisi lähellä keskustaa. Talossa saisi myös olla kaunis maalaiskeittiö ja mielellään tilava. Ainakin 3 makuuhuonetta ja nekin tietysti isoja. Kylpyhuonekin miellellään iso ja siellä saisi olla poreamme ja saunasta suuri plussa.
Niin ja tietysti tämä kaikki meidän pienellä budjetilla. Kiitos.

No mutta. Ettei menisi ihan pelkäksi valitukseksi esittelen nyt ne viimeksi kateissa olleet korut.
Löysin ne tänään laukusta kun oltiin matkalla tota asuntoa katsomaan. Siis jotain hyötyä siitäkin reissusta näköjään oli:)
Tämä oli se toinen rannekoru Charlotte Russesta. Tykkään tosta kyllä kovasti. Toivottavasti nyt pysyy edes hetken tallessa.Tällasta kahden sormen sormusta olin etsiny jo monta kuukautta ja vihdoin sitten löysin sellasen. Sopivan simppeli mutta nätti.

Että sellasia.
Nyt menen harjottelemaan muffinssin virkkamista. Eilen sain valmiiksi yhden muttei se oikein ole esittelykelpoinen.
Tänään olis tarkotus vielä mennä Ikeaan. Toivottavasti saan miehen suostuteltua että kierrettäis se koko pulju. Musta Ikeassa on kiva haahuilla jos ei siellä ole kauhee ryysis. Mutta... Todennäkösesti me vaan haetaan se pöytä minkä takia me sinne mennään. Miehet kun ne osaa joskus olla niin vaikeita...

2 kommenttia:

 1. toivottavasti uus ja sopiva koti pian löytyis :)
  varmasti ei ollu oikee teille jos oli liian pienikin, hyvää kannattaa odottaa :)
  tsemppii!!!

  Hee me käytiin Ikeassa tänään ja tarkoituksena oli ostaa keittiiöön jotain kivoja hyllyjä ja kylpäärin säilytysratkaisua mut mitään ei löytny. ja vaikka itse rakastankin siellä haahuilua niin se oli tänään yhtä helvettiä!!! siellä oli plundra ja eteenpäin ei päässyt käytävillä ja huh hh sitä helpotusta ku päästiin ulos :)

  Olikos lauantaina kova ryysis?

  ps. Oon uusi innokas blogisi lukija Haagista :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että oot löytäny tänne:)
  Juu täytyy vaan yrittää ajatella positiivisesti ja toivoa että se oma koti pian löytyy.
  Lauantaina oli Ikeassa melko hiljasta. Mutta me oltiinkin siellä vähän kuuden jälkeen. Ja varmaan tästä eteenpäin mennään sinne tohon aikaan kun siellä oli niin rauhallista:)

  VastaaPoista