maanantai 17. tammikuuta 2011

Tuleeko sunnuntain jälkeen aina maanantai?


Uusi viikko taas alussa. Mihin ihmeeseen ne viikonloput aina vilahtaa?
No olihan tässä viikonlopussa kyllä ohjelmaakin ihan tarpeeksi. Asuntonäyttö, Ikeaa (jossa mies kiltisti suostui täydelliselle kierrokselle), päiväunia, leikkiä, uintia, alennus Iittalan metsästystä ja piipahdus Maassluisiin.

Tämä viikko aloitettiin vähän paremmin kun mihin edellinen viikko päätettiin. Nukuttiin meinaan perjantaina pommiin mutta onneks ehdittiin kuitenkin suht ajoissa pojan hoitopaikalle. Mä en edes tiedä koska mä olisin viimeksi nukkunu pommiin. Varmaan joskus kouluaikana. Eli "joitakin" vuosia sitten.
Ja mahtuhan siihen perjantaihin vielä yksi melkein kadotettu salikortti ja siitä johtuen hirveä ärsytys. Onneksi kuitenkin kortti löyty kotoa mutta kiukkunen olo kesti kyllä läpi sen päivän.
Muutenkin tuntuu että kokoajan kiukuttaa ja hermot on kireellä. Ja syy siihen lienee mun tänhetkisessä ruokavaliossa. Nyt on tullu salilla käytyä paljon enkä mä ole osannu nyt syödä oikein. Liian vähän energiaa siis.
Täytyy tällä viikolla vähän petrata.

Nyt ei ole sen kummemmin mitään esiteltävää joten tässä muutama kuva Maassluisista.
Hieman on hämärä toi alempi kuva näköjään. Mutta kaunis oli kaupunki. Ja kun eilen iltasella siellä pyörähdettiin niin saatiin olla melkein kolmistaan. Minä ihailin taloja, pieniä putiikkeja ja arkkitehtuuria ja mies vahti ettei poika hyppää sorsien seuraksi kanaaliin uimaan.


Eikä me ihan sattumalta Maassluisiin päädytty. Päätettiin vähän laajentaa meidän asuntohakualuetta (olisiko sille joku fiksumpi nimi?) ja mentiinkin sitten tonne katsomaan ulkoapäin yhtä asuntoa. Ja pelkästään ulkopuolelta näkeminen riitti. Oli taas vähän sitä ja tätä mistä en tykännyt. Ja asuntoilmotuksessa mainittu piha tarkoitti kadulla olevaa, kahden puutarhalaatan kokoista aluetta.
Mutta ehdottomasti katselemme ja seuraamme tästä eteenpäin tarjontaa täällä.


Ehkä löydämme jonkun sopivan kodin täältä ja alan viettää päiväni näin


Mukavaa viikon alkua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti