tiistai 25. tammikuuta 2011

Tiistaita


Tänään päätin skipata aamun salin ja viettää pojan kanssa oikein rauhallisen aamun. Ilman kiirettä minnekkään. Normaalisti niinä päivinä kun poika ei ole hoidossa olen vienyt sen salin hoitopaikkaan siksi aikaa kun olen salilla. Muutaman kerran poika on nyt valitellut että siellä hoidossa tulee paha mieli ja ettei siellä ole kivaa.
Epäilen syyksi sitä että hoitotädillä on 4 kuukautta vanha vauva joka on siis hänellä mukana eikä täti tee muuta kun istuu paikallaan vauvansa vieressä ja muut lapset tekevät mitä lystää. Ennen vauvan syntymää tämä samainen täti oli lasten kanssa todella aktiivinen. Keksi tekemistä ja osallistui leikkeihin.
No eipä siitä sen enempää.
Nyt olis sitten tarkotus mennä salille illalla. Tai siis heti kun mies tulee töistä. Ja minä kun olen niin huono menemään iltaisin. Se on jotenkin niin paljon vaikeampaa kun heti aamusta. Vai lieneekö vaan asennoitumisesta kiinni.

Aamusta siis katseltiin rauhassa piirrettyjä ja syötiin myöhään ja aamupalaa. Sitten suunnattiin torille. Mulla on sellanen viha-rakkaussuhde siihen toriin nykyisin. Tykkään siitä että valikoimaa kasviksissa ja hedelmissä on hirveesti ja hinnaltaakin halvempaa kun kaupassa. Joskus vaan ei jaksaisi kiertää 100 kojua etsien sitä mitä tarvitaan. Helpompi olisi vaan marssia kauppaa ja napata sieltä samasta hyllystä kaikki mitä tarvitsee.
Tänään haettiin vähän tarvikkeita loppuviikon ruokiin. Ja vähän hedelmiä välipalaksi ja tarhaeväiksi.
Mandariineja, omenoita ja vihdoin uskalsin ostaa graanaattiomenoita. En ole koskaan maistanut niitä. Ainakaan en muista että olisin. Jostain luin että niillä olisi palauttava vaikutus treenaamisen jälkeen. Täytyy kokeilla.


Eilen sorruin ostamaan muutamia meikkejä. Hups. Mutta olivat alennuksessa.


Kaksi luomiväripalettia, eyeliner, kajalkynä ja kaksi kynsilakkaa 3,60€.
noi kynsilakat taitaa olla ihan samanvärisiä vaikka ovatkin eri "mallistoa." Mutta ehkäpä järjestän jossain vaiheessa arvonnan ja laitan toisen niistä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti