keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tule meille vaan, meillä leivotaan...

Tää päivä on taas ollu harvinaisen hanurista. Poika on ollu todella uhmaikänen ja mullakin hermot jostain syystä tiukalla.

Ja jos nyt jotain huippukohtia tästä päivästä pitää mainita niin oisko alkuun se kun poika viskas täyden ruokalautasen lattialle ja vielä perään mukillisen maitoa. Hupsis se vaan sano. (Olenhan muistanut mainita että tässä kämpässä on kokolattiamatto.)
Hetki sitten tämä sama "rakkudenhedelmä" paiskasi täyden vesipullon lattialle ja se tietenkin halkesi pohjasta. (ja edelleen se sama kokolattiamatto teki siivoamisesta kaksinverroin mukavampaa...)
Ja kaiken kruunasi se että minä itse vetäsin vahingossa lasillisen tiskivettä kurkusta alas...Että näin. Joskus ois vaan kiva hautautua peiton alle lukemaan kirjaa.

Mutta ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin.
Meille tulee taas vieras. Miehen ystävä suomesta on työmatkalla täällä ja tulee tänään meille. Joten päätin esittää kunnollista kotiäitiä ja leipoa. Aluksi piti tehdä vaan porkkanakakku mutta koska huomasin hiivan olevan menossa vanhaksi päätin vääntää myös pellillisen sämpylöitä.Kakkua en ole vielä maistanut vaan odottelen että pojat tulevat. Kuorrute ainakin maistui hyvälle.Sämpylät on vähän tummempia kun mitä pitäis koska piti laittaa NYT HETI Tomi Traktori pyörimään ja kaikki kaukosäätimet oli hukassa. Mutta hyviä ne oli silti.


Jospa huominen olis vähän positiivisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti