tiistai 7. syyskuuta 2010

Nyt se on loppu

Niin päättyi meidän suomalaisten vieraiden loma ja eilen saattelin ne lentokentälle. Koko viikonlopun paistoi aurinko ja oli todella lämmin mutta tietysti tänään sitten satoi vettä ihan urakalla. Taisivat vieraat viedä auringon mukanaan.
Vaikka aina on ihanaa saada vieraita niin toisaalta on myös ihan kiva palata normaali arkeen ja omiin rutiineihin. Niinpä aamulla pojan kanssa suunnattiin nokat kaatosateessa kohti kuntosalia.

(mulla ei nyt oo mitään aasinsiltaa tähän väliin joten jatketaan suoraan seuraavaan aiheeseen)


Kun tämä blogi ilmestyi, päätin minäkin alkaa vähentämään liian suuriksi kertyneitä varastojani. Ihan yhtä suurta määrää ei mulla ole mutta liikaa kaikkea kuitenkin. Rasvoja, hiuslakkoja, muotovaahtoja, pesuaineita ja vaikka mitä.
No eihän siitä aluksi sitten mitään tullut. Mutta kun muutettiin tänne hollantiin niin päätin että nyt raahasin viimeistä kertaa näin montaa laatikollista "kauneudenhoitotuotteita." Päätin että käytetään yksi tuote aina kerralla loppuun. Ja nyt alkaa pikkuhiljaa tuloksia näkyä.


Nämä kaikki sain loppuun viikonlopun aikana. Hyvä minä.
Ja koska monet hyllyissäni lepäilevistä tuotteista on ainakin osittain käytetty ja koska uusia en juurikaan osta (jos ihan ohittamaton tarjous...) pitäisi hyllyjen tyhjentyä tuotapikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti